Skip to main content

Pääsuunnittelija

Oletko kova luu tai aiotko sellaiseksi? Tartu tilaisuuteen hyppäämällä mukaan rakentamaan uutta muovitonta tulevaisuutta ja toteuttamaan kymmenien miljoonien eurojen toimitusprojekteja!

Haluamme märänpään projektisuunnittelun raudanlujaan tiimiimme entistäkin enemmän jerkkua. Tarjolla on tekemisen meininkiä niin hoitosiltojen pääsuunnittelijalle kuin toimitusprojektien pääsuunnittelijoille. Olitpa sitten tulevaisuuden potentiaali tai kokenut suunnittelun ammattilainen, mahtava ja yhteistyöhaluinen porukkamme sekä haastavat työtehtävät koulivat sinusta taatusti kovan luun!

Toivomme sinulta

Sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin paperit kourassa. Kokemus 3D-suunnitteluohjelmista ja tuotetiedon hallintajärjestelmistä ei ole haitaksi. Omaat hyvät koneensuunnittelun pohjatiedot ja tiedät valmistustekniikoista. Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja itseohjautuva. Ohjaat ja organisoit näppärästi myös toisten suunnittelijoiden sekä sidosryhmien touhuja. Oman projektitiimin, suunnittelualihankkijoiden, asiakkaiden ja kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme kanssa toimit kuin kala vedessä. Englannin kanssa tulet ymmärretyksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Lisäksi luet sujuvasti kolmikirjaimisia lyhenteitämme; CAD, PDM, PLM, ERP, SPR, PRP, BPM, PPM, PAP, AIR,  RAU, JAR, RAI, SHA, XIA, P&E, BST, TST, FBR, PMC, CFO, DOP, SER, MIL, SPR, FIB, AUT, CYL, PoW, GFO, CRM, HSE, R&D, M&A, IPR ...

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle jakkaraa erittäin motivoituneessa ja auttamishaluisessa suunnittelutiimissä, monipuolisia ja haastavia tehtäviä jopa puoli kilometriä pitkien huipputeknisten konelinjojen parissa kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden kasvaa raudanlujaksi ammattihenkilöksi.

Lisätietoja

Jos hommat alkoivat kutittelemaan, niin lisätietoja antaa Petri Valjus, Senior Manager, Wet End Engineering p. 050 913 1923 tai petri.valjus@valmet.com Odotamme kuulevamme sinusta pian, joten laita hakemuksesi viimeistään 19.9. mennessä!

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Rakennamme jalkapallokentän kokoisia koneita, teemme kunnossapitoa kokonaisille tehtaille ja luomme innovatiivisia ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hyödyntämiseksi. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

Pääsuunnittelija

Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus