Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Pääsuunnittelija, Kemikaalijärjestelmät

Haluatko mukaan kemikaalijärjestelmiin liittyvien toimitusprojektien suunnitteluun ja toteutukseen? Oletko etsimämme asiakaspalveluhenkinen ja määrätietoinen asiantuntijamme?

Haemme nyt Paperit-liiketoimintalinjaan Kemikaalijärjestelmien tuoteryhmään toimitusprojekteihin pääsuunnittelijaa. Työskentelypaikkakunta on Järvenpää, jossa suurin osa tiimistä istuu, mutta myös Jyväskylä voi olla mahdollinen.

Tehtäviisi kuuluu kemikaalijärjestelmiin liittyvien toimitusprojektien suunnittelu. Vastaat prosessi- ja mekaanisen suunnittelun lisäksi mm. suunnittelutoimistojen työn ohjauksesta ja valvonnasta sekä projekteille asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden pääsuunnittelijoiden, automaatio-osaston, projektipäälliköiden ja hankinnan kanssa. Osallistut myös tarvittaessa projektien asennusvalvontaan ja käyttöönottoon asiakkaidemme luona sekä erikseen määriteltyjen kehitysprojektien läpivientiin.

Toivomme sinulta

Olet mielellään prosessitekniikan tai konetekniikan diplomi-insinööri / insinööri ja valmis kehittymään projektiemme pääsuunnittelijaksi. Aiempi suunnittelukokemus, hyvät tiimityötaidot sekä asenne ja halu oppia uusia asioita luovat pohjan tehtävässä menestymiselle.

Kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tässä roolissa pääset käymään myös asiakkaidemme luona, joten tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä hienon tilaisuuden kehittyä ammatillisesti kansainvälisissä paperikoneprojekteissa, alallaan maailman johtavan yrityksen suunnitteluorganisaatiossa. Tulet osaksi laajaa asiantuntijaverkostoamme, joka arvostaa työpanostasi ja on valmis auttamaan sinua ammatillisessa kehittymisessä seuraaville tasoille.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Sarvela, Manager, Chemical Systems, p. +358 400 634 423, jukka.sarvela@valmet.com.

Jos olet valmis kehittymään urallasi eteenpäin, niin hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 17.10.2021. Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi.

Valmet on savuton työpaikka

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Pääsuunnittelija, Kemikaalijärjestelmät

Järvenpää
Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus