Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Pääsuunnittelija, Wet End suunnittelu

Mitä märässä päässä tapahtuu? Hyppää märänpään suunnittelun maailmaan!
 

Wet End pääsuunnittelijana vastaat viira- ja puristinosan asiakasprojektien suunnittelun onnistumisesta. Yhdessä teknologian ja projektiorganisaation kanssa varmistat menestyksekkään viira- ja puristinosatoimituksen. Toimit projektiorganisaatiossa oman vastuualueesi pääkontaktina. Valmistat projektikohtaisen rakenneryhmän (viira tai puristin) layoutin, varmistat oikea-aikaiset lähtötiedot detail-suunnittelua varten sekä johdat ja ohjaat suunnittelutiimiä. Osallistut aktiivisesti myös muihin toimitusprojektin vaiheisiin antamalla teknistä tukea hankinnoille, valmistukseen ja esikokoonpanoon. Osallistut tarvittaessa rakenneryhmän asennukseen, testaukseen ja käyttöönottoon asiakkaan tehtaalla. Annat myös tarvittaessa koulutusta asiakkaalle ja ratkaiset ongelmia käyttöönoton jälkeen.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. insinööri tai diplomi-insinööri. Aikaisempi työkokemus paperikoneista tai paperikoneella antaa oivan lähtökohdan Wet End pääsuunnittelijan tehtäviin. Kokemus 3D-suunnitteluohjelmista ja tuotetiedon hallintajärjestelmistä on eduksi. Omaat hyvät koneensuunnittelun pohjatiedot ja tunnet valmistustekniikat.

Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja itseohjautuva sekä motivoidut ongelmien ratkaisemisesta. Sinulla on halua ja kykyä ohjata ja organisoida myös toisten suunnittelijoiden sekä sidosryhmien toimintaa. Toimit luontevasti ja vastuullisesti erilaisissa rooleissa oman projektitiimin, suunnittelualihankkijoiden,  asiakkaiden ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa.  Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Tehtävässä pääset matkustamaan asiakasrajapintaan projektipalavereihin, uusinnoissa asiakkaan paperikoneille ja asennuksissa työmaahenkilöstön tueksi.  

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Pääset toimimaan uudistuvan teknologian parissa ja sinulla on ammattitaitoisen tiimin tuki.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Friman, Senior Manager, Wet End Engineering p. 040 707 2314 tai tommi.friman@valmet.com

Tartu tilaisuuteen! Täytä hakemuksesi viimeistään 16.5.2021 mennessä ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi.

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

  Pääsuunnittelija, Wet End suunnittelu

  Jyväskylä
  Vakituinen, Kokopäiväinen

  Julkaistu 17.05.2021

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 ?

  Jaa työpaikkailmoitus