Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Pääsuunnittelija, Wet End suunnittelu

Mitä paperikoneen märässä päässä tapahtuu? Hyppää märänpään suunnittelun maailmaan!

Wet Endin pääsuunnittelija vastaa viira- ja puristinosan asiakasprojektien suunnittelun onnistumisesta. Menestyksekäs viira- ja puristinosatoimitus varmistetaan yhdessä teknologian ja projektiorganisaation kanssa.

Pääsuunnittelija toimii projektiorganisaatiossa oman vastuualueen pääkontaktina. Projektissa tehtäviin kuuluu rakenneryhmän (viira tai puristin) layoutin tekeminen, lähtötietojen varmistaminen suunnittelua varten sekä suunnittelutiimin johtaminen ja ohjaaminen. Pääsuunnittelija osallistuu myös muihin toimitusprojektin vaiheisiin antamalla teknistä tukea hankinnoille, valmistukseen ja esikokoonpanoon. Tarvittaessa hän osallistuu rakenneryhmän asennukseen, testaukseen ja käyttöönottoon asiakkaan tehtaalla.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. insinööri tai diplomi-insinööri. Aikaisempi työkokemus paperikoneista tai paperikoneella antaa oivan lähtökohdan Wet End pääsuunnittelijan tehtäviin. Kokemus suunnitteluohjelmista ja tuotetiedon hallintajärjestelmistä on eduksi. Koneensuunnittelun ja valmistustekniikoiden ymmärrys auttaa tehtävässä.

Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja motivoidut ongelmien ratkaisemisesta. Sinulla on halua ohjata suunnittelijoiden sekä sidosryhmien toimintaa. Toimit luontevasti erilaisissa rooleissa oman projektitiimin, suunnittelualihankkijoiden, asiakkaiden ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Pääset toimimaan uudistuvan teknologian parissa ja sinulla on ammattitaitoisen tiimin tuki. 

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Friman, Senior Manager, Wet End Engineering p. 040 707 2314 tai [email protected] 

Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi viimeistään 17.10. mennessä.

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pääsuunnittelija, Wet End suunnittelu

Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 18.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti