Skip to main content

Päätoiminen tuntiopettaja erityisopetukseen

Päätoiminen tuntiopettaja erityisopetukseen, Keinumäen koulu. Työtehtävässä on vähintään 16 viikkotuntia.

Haussa erityisopetuksen tuntiopettajia Keinumäen kouluun, Tapiolan kuntouttavat pienluokat 7-9lk. Keinumäen koulu on Espoon kaupungin erityiskoulu, joka vastaa HYKS:n Jorvin sairaalassa lastentautien osastoilla olevien, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) lasten- ja nuorten psykiatrian avohoitoyksiköiden, Espoon kaupungin lastenpsykiatrisen yksikön sairaalakoulupaikkaa tarvitsevien oppivelvollisuusikäisten lasten ja nuorten opetuksesta. Lisäksi Keinumäen koulussa ovat jalkautuva Etappiopetus sekä ns. yläkoulun kuntouttavat pienluokat Tapiolan koulun tiloissa.

Koulun nimi ja osoite: Keinumäen koulu, Turuntie 150, 02740 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2022.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla koulun opetuskielessä erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään kykyä ja halua edistää inkluusiota ja yhdenvertaisuutta sekä oikeanlaisen ja oikea-aikaisen tuen järjestämistä oppilaan arjessa yhdessä oppilaan, huoltajan ja koulun henkilöstön kanssa. Edellytämme valittavalta tuntiopettajalta osaamista moniammatilliseen ja monialaiseen työhön sekä näyttöön perustuvaa onnistunutta pedagogisten tukitoimien käyttöä haastavassa oppilastilanteessa. Valittavalla opettajalla tulee olla käytännön kokemusta yläasteen erityisluokilta (tunne-elämän säätelypulmat) sekä monikulttuurista osaamista. Lisäksi tehtävä edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme osaamista koulun ulkopuolisen oppimisympäristön hyödyntämisestä opetuksessa sekä monipuolista pedagogista osaamista vaativissa oppilastilanteissa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Rehtori Seppo Salminen, p.0503056588
Apulaisrehtori Kira Hurme, p. 0468772686
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 10a, 02740 ESPOO
Palkkaus: OVTES:in mukainen
Työ alkaa: 9.8.2022 - 31.7.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 25.05.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1183-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 11.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11406436

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti