Skip to main content

Päätoiminen tuntiopettaja, logistiikka, Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Vantaan ammattiopisto Varia

Rälssitie 13, 01530, Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.01.2022 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2022


Haemme logistiikan ammattiaineiden opettajaa Varian Aviapoliksen toimipisteeseen. Opetettavat tutkinnon osien sisällöt ovat kuorma-auton tavarankuljetusten hallinta, kuorma-autokuljetukset, linja-auton tavarankuljetusten hallinta ja linja-autokuljetukset. Tehtävä sisältää tutkinnon osiin kuuluvaa liikenneopetusta ajokorttiluokissa C ja D.

Tehtävään kuuluu myös opetuksen suunnittelu- ja kehittämistyötä sekä vastuuopettajan ja opiskelijoiden työpaikalla tapahtuvaan oppimisen ohjaamiseen liittyvät tehtävät.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Liikenneopettajan erikoisammattitutkinto sekä vähintään viiden vuoden pituinen käytännön työkokemus koulutuksen järjestäjän päättämän opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:  Käytännön työkokemusta kuorma-auton-, linja-auton- tai yhdistelmäajoneuvonkuljettajan työtehtävistä sekä menestyksekästä opettajakokemusta logistiikka-alan kuljettajaopiskelijoille.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Osaamispalveluesimies

Hallikainen Matti

0401824668

matti.hallikainen@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 8:00 - 16:00

Osaamispalveluesimies Marko Rautjoki, arkisin klo 8:00 - 16:00, puh. 0458666263

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.