Skip to main content

Päätoiminen tuntiopettaja, Turvallisuusala, Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Vantaan ammattiopisto VCaria

Ojahaantie 5 01670 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.01.2022 - 


Oletko iloinen, huumorintajuinen ja jämäkkä persoona, joka tulee toimeen hyvin muiden kanssa?

Haemme joukkoomme turvallisuusalan ammatinopettajan 1.1.2022 alkaen. Sinulla on turvallisuusalan laaja-alaista asiantuntijuutta ja halua ohjata opiskelijoita ammatillisessa koulutuksessa. 

Tehtävä sisältää ammatillisten aineiden opetusta, opiskelun ohjaukseen ja tukeen liittyviä tehtäviä, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjausta, näyttöjen suunnittelua ja arviointia sekä opetuksen suunnittelu- ja kehittämistyötä sekä voimankäytön koulutusta. Työpiste on työsuhteen alkaessa Myyrmäessä.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkistetaan myöhemmin mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Vantaan ammattiopisto Variassa on noin 4000 opiskelijaa ja henkilökuntaa 300. Varia on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Oppilaitoksessamme on positiivinen, innostunut työyhteisö ja kotoisa ilmapiiri.
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja.
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.
  • Tavoitteena joustavat opetusjärjestelyt ja opetushenkilöstön työparityöskentely.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. 

Tutustu Variaan toimintaan.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:  Poliisihallituksen määrittämä voimankäytön kouluttajan koulutus ja Studenta opiskelijahallinto-ohjelman sujuva osaaminen. Kokemusta kehittämistyöstä WorkSeed-oppimisympäristössä ja suunnittelijaopettajan työstä ammatillisessa koulutuksessa. Opettajakokemuksen turvallisuusalalla ja alalle soveltuvan monipuolisen muun työkokemuksen, kuten PRJV työtehtävistä ja hälytyskeskus työstä. Arvostamme taitoa ohjata opiskelijoita yksilöllisesti ja joustavasti, tiimityöskentelytaitoja sekä kehittävää työotetta. Suomen kieli äidinkielenä vastaava osaaminen.

Luemme eduksi: 

Mitä toivomme Sinulta:

Olet asiallinen, toimit mielelläsi osana tiimiä eikä uusien asioiden opettelu pelota. Osaat työskennellä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, mutta osaat myös pyytää muilta apua. Otat vastuun tekemästäsi työstä. Työn vaatima tekninen osaaminen. 

Toivomme hyvää osaamista seuraavista osa-alueista: 

Olet turvallisuusalan ammattiosaaja ja sinulla on työkokemusta turvallisuusalan työtehtävistä monipuolisesti. Osaat käyttää Workseed ja ItsLearning oppimisalustojen opetuksessa, käytät Office 365 ohjelmia sujuvasti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

osaamispalveluesimies

Määttänen Eeva

0405077252

eeva.maattanen@vantaa.fi


Tavoitettavissa virka-aika


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.