Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

PÄÄTOIMITTAJA

Tule kehittämään vahvaa ja merkityksellistä alueellista mediaa!

Vastaat Kainuun Sanomien sisällön tuotannosta ja kehittämisestä monikanavaisessa uudistuvassa mediassa.

Johdat toimituksen päivittäistä tekemistä innostavalla ja kehityshakuisella otteella. Osallistut myös itse sisällön tuotantoon positiivista henkilöbrändiäsi rakentaen. Pidät aktiivisesti yhteyttä alueen tärkeisiin toimijoihin ja sidosryhmiin. Olet esimiehenä koko Kainuun Sanomien toimitukselliselle henkilöstölle. Päätoimittajan työhön kuuluu myös aktiivinen osallistuminen liiketoimintayksikön johtoryhmään. Raportoit tehtävässä SLP Medioiden liiketoimintajohtajalle.

Toivomme sinulta vahvaa journalistista osaamista ja näkemystä monikanavaisen lehden kehittämisestä. Tärkeää on kykysi toimia erilaisten ihmisten parissa, ja kokemus esimies- ja tiimityöskentelystä on vahva etu tehtävässä onnistumiselle. Odotamme, että sinulla on palava halu alueellisen median tekemiseen yhdessä osaavan henkilöstön kanssa. Ymmärrät ja tunnet mielenkiintoa myös liiketoiminnallisiin tavoitteisiin. Muuttuvassa toimintaympäristössä ja kehittyvässä organisaatiossamme odotamme myös, että viet uudistumista aktiivisesti eteenpäin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa. Kanssamme pääset toimimaan ja kehittymään monien mahdollisuuksien parissa yhdessä osaavien kollegoiden kanssa.

Lisätietoa tehtävästä saat soittoaikoina pe 23.4., ma 26.4. ja ma 3.5. klo 10-11 tai klo 15-16 liiketoimintajohtaja Henri Mattiselta numerosta 040 701 1840.

Mercuri Urvalilta projektista vastaa seniorikonsultti Lassi Välimäki, puh. 040 514 9778. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 10.5.2021 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumero FI-16027.

 

Kainuun Sanomat on 1918 perustettu kuusipäiväinen, sitoutumaton maakuntalehti. Vuosikymmenten mittaan se on maakuntalehtenä ollut mukana luomassa Kainuulle omaa maakunnallista identiteettiä. Kainuun Sanomat on vahva alueensa puolestapuhuja, joka ajaa asiaansa jopa kokoaan suuremmalla painoarvolla. Sen ääni kuuluu ja työn jälki näkyy, koska työtä tehdään ammattitaidolla ja sydämellä. Lehden lukijamäärät sekä digitaalisten tuotteiden käyttö ovat vahvassa kasvussa.

Kainuun Sanomat kuuluu SLP Mediat liiketoimintayksikköön, joka on osa KPK Yhtiöt Oyj:tä. KPK Yhtiöt Oyj on Suomen toiseksi suurin paikallismediatalo, joka julkaisee yhteensä 16 paikallislehteä, kahdeksaa kaupunkilehteä, kahta maakuntalehteä ja yksittäisiä matkailulehtiä. Konsernin liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa ja se työllistää 420 henkilöä.

Lisätietoja www.slpmedia.fi ja www.kpkyhtiot.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

PÄÄTOIMITTAJA

Kajaani
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti