Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Pähkinöitä purtavaksi osaavalle isännöitsijälle

Jos pystyt nopeasti hyppäämään uusiin haasteisiin, nyt siihen on hyvä mahdollisuus Pähkinähoito Oy:ssä.

Olemme 51-vuotias alueyhtiö (isännöinti- ja huoltopalvelut) Pähkinärinteessä (www.pahkinahoito.fi).

Taloyhtiöt omistavat meidät, joten pitkät asiakassuhteet, oma huolto, vankka paikallistuntemus ja lyhyet etäisyydet asiakkaisiin ovat etujamme.

Pilvipalvelut ja digitaaliset työkalut mahdollistavat joustavan työskentelyn toimistolla ja etänä. Kiinteistössä, jossa toimimme, on erinomaiset kokoustilat, lounasruokala, kioski ja uima-altaalla varustettu kuntosali.

Oletko sinä Pähkinähoidon uusi isännöitsijä?

Jos isännöinti on intohimosi ja kehittyä huippuosaajaksi, toivotamme sinut tervetulleeksi viihtyisään, rentoon ja toisia tukevaan työyhteisöömme. Koulutus- ja hyvät työedut saat kaupan päälle.

Mitä toivomme?

Sinulta löytyy työkokemusta isännöintialalta ja alan koulutus, vähintään IAT. IT-osaaminen, halu ja kyky oppia uutta ovat perusedellytyksiä. Ja jos olet rohkea ja itsevarma, viestit selkeästi, et pelkää tarttua luuriin ja esiinnyt luontevasti omana itsenäsi, paikka on melkein sinun.

Itsenäinen, oma-aloitteinen, aikaansaava, luova ja jämäkkä työote ovat plussaa, sekä tekevät työn tehokkaaksi ja tulokselliseksi.

Kiinnostuitko?

Jos sinusta tuntuu, että luit juuri sinulle tarkoitetun työpaikan kuvauksen, laita hakemus tulemaan adecco.fi -sivulla. Liitä mukaan CV:si ja hakemus, jossa kerrot, miksi olet paras valinta tehtävään sekä palkkatoiveesi. Haku päättyy 16.6.2021.

Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi lähettämistä.

Lisätiedot

Adecco Finland Oy:n Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541 tai sähköpostitse sisko.lahtinen@adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sisko Lahtinen, sisko.lahtinen@adecco.fi

Pähkinöitä purtavaksi osaavalle isännöitsijälle

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus