Skip to main content

Paid Marketing Business Lead

Haemme nyt Lamialle kokenutta Paid Marketing Business Leadia mahdollistamaan asiakkaiden kasvua ja menestystä digitaalisella kentällä. Maksetun mainonnan ammattilaisena pääset tuottamaan palveluita, joissa yhdistyvät strateginen, analyyttinen ja taktinen kasvumarkkinointi osana laajempia verkkokauppojen ja digipalveluiden kehitys- ja rakennushankkeita. 

Lamia on erikoistunut verkkokauppoihin ja vaativiin digitaalisiin palveluihin. Asiakkaita autetaan toteuttamaan digitaalisen strategiansa kaikki vaiheet aina designista devaukseen ja pilvestä dataan. Kasvumarkkinointi on mukana läpi strategian työkaluinaan analytiikka, CRO, SEO sekä digitaalinen mainonta.

Lamialla uskotaan, että asiakkaat eivät saavuta kasvutavoitteitaan vain yhtä kanavaa optimoimalla vaan tarvitaan kokonaisvaltaista näkemystä. Yhdistämällä mainonnan syväosaamista ja liiketoiminnan ymmärrystä Lamian uusi Paid Marketing Business Lead on asiakkaiden luottokumppani ja kasvun tekijä.

Toivomme sinulta

  • Ymmärrystä konversioseurannasta ja -arkkitehtuurista
  • Laaja-alaista strategista osaamista mainonnasta ja ostofunnelista
  • Yhden kanavan syvempi ymmärrys ja osaaminen
  • Kykyä laskea business case mainonnan ROI:sta
  • Ymmärrystä maksetun mainonnan merkityksestä laajemmin bisnekselle
  • Kykyä konsultoida asiakkaita ja ohjata oikeaan suuntaan
  • Ymmärrystä digitaalisen ekosysteemin kokonaisuudesta
  • Kiinnostusta verkkokauppoihin ja digitaalisten palveluiden kasvattamiseen eri maksetun mainonnan ratkaisujen keinoin
  • Ymmärrys markkinoinnin automaatiosta lasketaan eduksi
  • Kokeilumentaliteettia - olet asioiden kehittäjä ja optimoija
  • Kykyä kestää keskeneräisyyttä ja nopeasti muuttuvia tilanteita
  • Itseohjautuvuutta
  • Yhteistyötaidot ovat tärkeä osa persoonaasi

Asiakkaiden kanssa toimitaan Experimentation Center -mallilla eli jatkuvasti etsien uusia ja toimivampia kasvun kanavia ja tekemisen tapoja. Tämä tekee yrityksen kasvumarkkinoinnin asiantuntijoista myös monialaisia tekijöitä, jotka pääsevät sparraamaan liiketoiminnan tavoitteita, uusia teknologioita, uusia toimintamalleja ja haastamaan itseään, asiakkaita ja työkavereita. Uuden oppiminen ja osaamisen kehittäminen on Lamian ydinarvo.

Etsinnässä ei ole yksisarvisia ja Lamialla ymmärretään asiantuntijuuden syntyvän monista erilaisista tekijöistä, joten tarkkaa, sitovaa osaamisprofiilia ei määritellä sinulle. Jos olet aidosti tehnyt hands-on digimarkkinointia, tiedät kyllä, mitä haetaan.

Lamian Growth marketing-tiimissä saat

  • Mahdollisuuden kasvaa growth marketing -alueen ja ecommerce-kentän asiantuntijaksi
  • Osaavat kollegat sekä kannustavan ja avoimen ilmapiirin
  • Itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa saat tiiminvetäjältäsi sparrausta ja vapauden kehittyä haluamaasi suuntaan osaajana
  • Lamialla on isot tiimit niin softakehityksessä, datassa, pilvipalveluissa kuin designissa. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä, oppimaan itse ja jakamaan omaa osaamistasi eri alueiden asiantuntijoiden kanssa ja voit myös rakentaa omannäköistä urapolkua omien kiinnostustesi suuntaan

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoista on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun oikeat lahjakkuudet löytyy, pidetään huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Lamialla viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi tarjolla on kompensaatiomalleja, joilla palkitaan sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä Lamian joukkoon, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Lamialla Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / [email protected].  Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten painamalla tästä

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Paulig. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digi- ja ecommerce-palvelut aina strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti