Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Psykiatria

Kiinnostaako sinua uusi itsenäinen ja monipuolinen asiantuntijatyö Riippuvuuspsykiatrian poliklinikalla?

HUS Riippuvuuspsykiatrian poliklinikalla on vapautumassa päihdesairaanhoitajan vakituinen toimi. Työt voit aloittaa 13.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Päihdesairaanhoitaja työskentelee Haartmanin sairaalassa vastuullisessa ja itsenäisessä asiantuntijatehtävissä. Kohderyhmänä on potilaat, joiden päihteiden käyttö aiheuttaa huolta työntekijässä ja/ tai potilaassa.

Päihdesairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu varhainen puuttuminen ja puheeksiotto päihderiippuvuuksien hoidossa, päihdehoidon tarpeen arviot ja konsultaatiot, jatkohoidon koordinointi, sekä ohjaus ja koulutus Haartmanin sairaalassa. Työ vaatii itsenäistä ja vastuullista työotetta ja toivomme kokemusta päihdehoitotyöstä ja palvelujärjestelmien tuntemisesta. Perusajatuksemme on potilaslähtöinen hoitotyö ja hoito perustuu erityisen vahvaan eettiseen osaamiseen. Tämän osaamisen ja psykiatrisen ammattitaidon kautta pyrimme yksilölliseen ja itsemääräämisoikeutta kunnioittavaan hoitoon.

Riippuvuuspsykiatrialla on avoin ja innostunut työilmapiiri, joka näkyy vuosittaisessa HUS työolobarometrissä ja hoitajien sitoutuneisuus -kyselyissä. Pyrkimyksenämme on sovittaa hoitajien työ- ja perhe/yksityiselämä sujuvasti yhteen, autonomisen työvuorosuunnittelun ja työaikajouston avulla. Työ on poliklinikkatyötä arkisin.

Päihdesairaanhoitajalta toivomme kehitysmyönteistä työasennetta, ja halua kohdata potilas ja hänen läheisensä yhdenvertaisesti ja kunnioittavasti, HUSin arvojen mukaan.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun 23.8. mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Soita, niin kerromme mielellämme lisää! Vs. Osastonhoitaja Sari Lehtonen, puh. 050 427 0089 tai ylihoitaja Camilla Ekegren, puh. 050 427 0051

Sairaanhoitaja Psykiatria

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus