Skip to main content

Paikkoja projektien ja kestävän kehityksen asiantuntijaksi

Osaaville projektiasiantuntijoille ja vastuullisuuskysymyksiin perehtyneille ammattilaisille on työmarkkinoilla kysyntää nyt ja tulevaisuudessa. Ota uusi suunta urallesi ja työllisty rekrytoivan Projektien ja kestävän kehityksen asiantuntija F.E.C.* -koulutuksen kautta!

Rekrytoivat koulutuksemme toteutetaan monimuoto-opetuksena, johon sisältyy työskentely yhteistyöorganisaatiossa sekä Aalto PRO:n järjestämät koulutuspäivät. Koulutus kestää kuusi kuukautta ja tärkein tavoitteemme on löytää sinulle työpaikka sekä tukea työllistymistäsi osaamistasi vastaavaan työhön!

Suurimman osan koulutuksesta työskentelet sovituissa tehtävissä yhteistyöpaikassasi työssä oppien ja omaa ammattitaitoasi hyödyntäen. Koulutuspäivien aikana syvennät osaamistasi projektien hallinnan menetelmistä ja niiden hyödyntämisestä käytännön työssä, jonka lisäksi syvennyt erilaisiin kestävän kehityksen aihepiireihin, työkaluihin ja menetelmiin. Koulutuksen sisältö räätälöidään kunkin osallistujan tarpeiden mukaisesti ottaen huomioon yhteistyöorganisaation tehtävävaatimukset sekä ammatillinen kehittymisesi.

Selkeä käsitys projektinhallinnan dynamiikasta sekä menetelmistä antaa sinulle valmiudet valita omien projektien hallintaan parhaiten sopivat työkalut, ja näin menestyä projektien vetäjänä. Tulevaisuuden liiketoiminnassa vastuullisuus ja kestävä kehitys on ja tulee olemaan kriittinen kilpailukykyä tai jopa organisaatioiden toimintaa määrittävä tekijä, ja alan asiantuntijoita tarvitaan yhä enemmän. Hanki siis tarvittava osaaminen rekrytoivan koulutuksemme kautta!

Voit hakea mukaan rekrytoivaan työvoimakoulutukseen, jos olet työtön, lomautettu tai työttömyysuhanalainen ja haluat edistää työllistymistäsi hankkimalla osaamista projektityömenetelmistä ja kestävän kehityksen aihepiireistä. Koulutukseen valittavilta ei vaadita aiempaa projektitoiminta- tai kestävän kehityksen osaamista.

Koulutus soveltuu mainiosti eri toimialoilta ja työtaustoilta tuleville hakijoille. Sopiva koulutustausta on yliopisto- tai korkeakoulututkinto tai työn kautta saatu soveltuva kokemus, jonka lisäksi vaatimuksena on hyvä suomenkielen taito.

Koulutuksen aloittamisen edellytyksenä on yhteistyöorganisaatiopaikan löytyminen. Asiantuntijamme auttavat yhteistyöpaikan etsimisessä mutta oma aktiivisuus on myös tärkeää. Rekrytoiva koulutus on mahdollisuus päästä työskentelemään sinua kiinnostavaan organisaatioon ja näyttää osaamisesi. Paikkoja haetaan koko hakuajan, joten oma hakemus koulutukseen kannattaa jättää mahdollisimman nopeasti.

Haku koulutukseen päättyy 30.11.2021.

Lisätietoja koulutuksesta ja hakulinkit löydät Aalto PRO:n sivuilta.

Hakemus  jätetään TE-palveluiden sivujen kautta. Koulutuksen numero on 701637.

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi, joten ota rohkeasti yhteyttä:

Yhteistyöpaikkojen haku: Kimmo Rissanen, Senior Relationship Manager, +358 10 837 3830, kimmo.rissanen@aaltoee.fi

Ohjelman sisältöön liittyvät kysymykset: Eeva Klemi, Program Manager, +358 10 837 3859, eeva.klemi@aaltoee.fi

---

Työvoimakoulutus toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen, TE-toimiston ja Aalto University Professional Developmentin kanssa ja se on osallistujalle maksuton. Ohjelman tärkein tavoite on löytää osallistujille työpaikka sekä mahdollistaa osaavan henkilöstön rekrytoiminen alueen yrityksiin ja muihin organisaatioihin.

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työntekijän ja yhteistyöorganisaation välillä - tavoitteena työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.

Paikkoja projektien ja kestävän kehityksen asiantuntijaksi

Aalto University Professional Development, Helsinki
Keski-Suomi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus