Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Painoteollisuuden tuotantotyöntekijä, Kempele

Etsimme Tekniseri Oy:lle Kempeleeseen motivoituneita painoteollisuuden

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ vakituiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tekniseri Oy on alansa arvostettu toimija, joka toimii vaativien teollisuusasiakkaiden yhteistyökumppanina valmistaen ja suunnitellen teollisuuden merkintätuotteita ja eristeitä. Yritys tarjoaa asiakkailleen mahdollisimman laajan tuoteportfolion ja valmistaa tuotteita asiakkailleen sekä Euroopassa että Aasiassa.

Työtehtäväsi voivat sisältää työpisteestä riippuen esim. muovimateriaalien leikkaamista veitsi- ja laserleikkurilla, digitulostamista, erilaisten muovilaatujen särmäämistä sekä tuotteiden lopputarkastuksia. Kaikkiin työtehtäviin liittyy olennaisena osana laadunvalvonta. Tekniserillä on tutkitusti tyytyväiset työntekijät ja työ sisältää aloite- ja havaintotoimintaa, eli työntekijöillä itsellään on mahdollisuus vaikuttaa olennaisesti työhönsä. Tehtävään kuuluu kattava perehdytys, joten tehtävät eivät vaadi suoraa painoalan kokemusta, oikea asenne ja into oppia uutta ratkaisevat! Tehtävään soveltuva koulutus ja/tai aikaisempi kokemus erilaisista teollisuuden alojen tehtävistä katsotaan hakijan eduksi.

Työtehtävät vaativat tarkkuutta, sorminäppäryyttä sekä hyvää värinäköä. Omaathan niin ikää aimo annoksen oma-aloitteisuutta, motivoituneen asenteen sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Töitä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin ja toivomme hakijalta valmiutta työskennellä 3-vuorossa. Osa työtehtävistä voidaan toteuttaa myös päivä- tai 2-vuorossa. Palkkaus määräytyy työtehtävän, hakijan osaamisen sekä Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Palkka osuu näin ollen lähtökohtaisesti TVR 3-5 välille eli 1824-2010€/kk (+ henkilökohtainen palkanosuus ja vuorolisät).

Edellytämme hakijoilta

  • tarkkaa ja huolellista työotetta
  • sorminäppäryyttä ja hyvää värinäköä
  • reipasta ja motivoitunutta asennetta
  • valmiutta työskennellä 3-vuorossa
  • mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Tarjoamme

  • mielenkiintoisen työn merkityksellisessä painoteollisuuden yrityksessä
  • vakituisen työsuhteen
  • mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja kehittyä alan ammattilaisena
  • mukavan työporukan ja jatkuvan tuen työsuhteesi aikana
  • hyvät työsuhde-edut

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi tulemaan oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntija Aino Maaninka p. 0400 548 811 ja asiakkuuspäällikkö Aija-Riina Loukkola p. 0400 580 352.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Painoteollisuuden tuotantotyöntekijä, Kempele

90440 Kempele
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti