Skip to main content

Päiväkodin johtaja

Etsimme osaavaan joukkoomme päiväkodin johtajaa Haukilahteen!

Espoon Kielikylpypäiväkodin johtajana toimit 9 henkisen tiimin esimiehenä vastaten toiminnasta kokonaisuudessaan. Tehtäviin kuuluvat mm. päiväkodin pedagoginen, toiminnallinen ja hallinnollinen johtaminen, esimiestehtävät sekä varhaiskasvatuksen kehittäminen ja arviointi. Tehtävässä raportoit päiväkodin hallitukselle (Espoon Kielikylpy ry). Koet omaksesi edistää ruotsinkielen kielikylpyvarhaiskasvatusta ja sinulla onkin erinomainen ruotsin- ja suomenkielentaito. Kokeneena esimiehenä haluat kehittää omaa ja tiimisi ammattitaitoa. Hallitset pedagogisten tavoitteiden asettamisen, niiden seurannan ja ohjaamisen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, kyky motivoida, innostaa ja kannustaa henkilöstöäsi. Esimiehenä ja työyhteisömme jäsenenä työhyvinvointi ja sen ylläpitäminen on sinulle tärkeää. Kohtaat lapsemme lämmöllä ja nautit hallinnollisten tehtävien lisäksi työstäsi lapsiryhmässä.

Espoon Kielikylpypäiväkodissa pääset osaksi kokenutta, ammattitaitoista ja osaavaa työyhteisöä. Päiväkotimme on kunnallinen ostopalvelupäiväkoti. Toimimme viihtyisissä Espoon kaupungin tiloissa Haukilahdessa. Päiväkotimme sijaitsee rauhallisella alueella -kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä. Sijaintimme mahdollistaa retket lähimetsiin sekä rantaraitille meren rantaan. Päiväkotiamme ylläpitää (vuonna 1989 perustettu) aktiivinen Espoon kielikylpy ry. Espoon kielikylpypäiväkoti on ensimmäinen Etelä-Suomeen perustettu kielikylpypäiväkoti. Päiväkotimme on kotoisa ja turvallinen ympäristö 47 lapselle. Päiväkodissamme on kolme ryhmää: 1-2-vuotiaat (suomenkielinen ryhmä) sekä kielikylpyryhmät 3-4-vuotiaat ja 5-6-vuotiaat (sisältäen esiopetuksen). Espoon kaupunki perii lapsiemme hoitomaksut sekä valitsee lapset päiväkotiin.

Espoon Kielikylpypäiväkodissa pääset osaksi kokenutta, ammattitaitoista ja osaavaa työyhteisöä. Kannustamme henkilökuntaamme kehittymään ja kouluttautumaan työssään. Käytössäsi on yksityinen työterveyshuolto, sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä päiväkotimme johtajaan tai lähetät meille työhakemuksesi!

Tehtävä: Päiväkodin johtaja. Varhaiskasvatuslain(540/2018) 31 §:n mukaan päiväkodinjohtajan kelpoisuusvaatimus on 1.1.2030 alkaen varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin keloisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito, jollei hänen kelpoisuutensa päiväkodinjohtajan virkaan määräydy varhaiskasvatuslain 75§:n siirtymäsäännöksen mukaan.
Työkokemus: 1-5 vuotta

Yhteystiedot: Päiväkodin johtaja Hanna Grönqvist tai varajohtaja Lea Grönqvist Puh.: 041-5149577 [email protected]

Kotisivu: www.espoonkielikylpy.fi
Osoite: Toppelundinkuja 2, 02170 ESPOO, päiväkoti sijaitsee Haukilahdessa. Hyvät liikenneyhteydet.

WWW-osoite: http://www.espoonkielikylpy.fi
Yhteystiedot: Päiväkodin johtaja Hanna Grönqvist tai varajohtaja Lea Grönqvist Puh.: 041-5149577 [email protected]
Työpaikan osoite: Toppelundinkuja 2, 02170 ESPOO
Palkkaus: 2856,14e
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 18.11.2021
Jätä hakemus: Päiväkodin johtaja Hanna Grönqvist tai varajohtaja Lea Grönqvist Puh.: 041-5149577 [email protected]
Ilmoitus jätetty: 22.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11020357

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti