Skip to main content

Päiväkodin johtaja, Siimapuiston toimintayksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus

Harrikuja 4, 01490 Vantaa


Työsuhteen kesto: Vakituinen 15.08.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan 

Haemme Vantaan varhaiskasvatukseen päiväkodin johtajaa Siimapuiston toimintayksikköön. Siimapuiston päiväkoti on seitsemän ryhmäinen päiväkoti, jonka toiminnassa painotetaan luonnossa oppimista retkeilyn ja puutarhatoiminnan avulla. Päiväkoti sijaitsee Pohjois-Nikinmäessä, metsän reunassa ja Lahdentien läheisyydessä. 

Vantaan varhaiskasvatuksessa kuulemme aidosti lapsia ja perheitä. Luotamme ja panostamme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Painotamme yhteisohjautuvuutta ja arviointitietoon perustuvaa toiminnan kehittämistä. Kannustamme työntekijöitä rohkeaan kokeilukulttuuriin. Uudistamme myös varhaiskasvatuksen johtamista saavuttaaksemme laadukkaan varhaiskasvatuksen tavoitteet ja parantaaksemme työmme vaikuttavuutta lasten ja perheiden elämässä. Kiinnostuitko?

Jos olet innovatiivinen ja uudistumiskykyinen johtamisen ammattilainen ja sinulla on vahvaa pedagogista ja hallinnollista osaamista sekä hyvät henkilöstöjohtamisen taidot, saatat olla oikea henkilö päiväkodinjohtajan tehtävään Vantaalla.

Osallistut palvelualueen strategian laatimiseen ja johdat strategian toteutumista omassa toimintayksikössäsi.  Osallistut myös aktiivisesti varhaiskasvatuksen järjestämiseen ja kehittämiseen yhteistyössä palveluyksikön/palvelualueen muiden päiväkodinjohtajien kanssa. Varmistat monialaisen yhteistyön toteutumisen omassa palveluyksikössäsi sekä kehität ja toteutat moniammatillista yhteistoimintaa eri yhteistyötahojen ja verkostojen kanssa.   

Vantaalla varhaiskasvatuksen toimintayksikön esimies johtaa toimintayksikön pedagogiikkaa, hallintoa ja taloutta. Vantaan varhaiskasvatuksen johtamisjärjestelmä auttaa sinua onnistumaan tässä tehtävässä. Jokaisessa varhaiskasvatuksen toimintayksikössä on johtoryhmä, joka yhdessä sinun kanssasi johtaa yksikön toimintaa. Jokaiselle päiväkodin johtajalle on Vantaalla nimetty työpariksi toinen päiväkodin johtaja.

Päiväkodinjohtajana saat vertaistukea esimiestiimistä sekä palveluyksikön laajennetusta johtoryhmästä. Esimiehesi lisäksi koko organisaation asiantuntevat tukipalvelut ja varhaiskasvatuksen johto auttavat sinua toimimaan kaupungin ja varhaiskasvatuksen palvelualueen strategisten tavoitteiden suuntaisesti ja menestymään tehtävässäsi.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukaan päiväkodinjohtajan kelpoisuusvaatimuksena 1.1.2030 alkaen on varhaiskasvatuksen opettajan (26 §) tai varhaiskasvatuksen sosionomin (27 §) kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito. Ennen 31§:n voimaantuloa kelpoisuusvaatimuksina päiväkodinjohtajan tehtävään on kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään tai kelpoisuus varhaiskasvatuksen sosionomin tehtävään ja kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito (74§). Lisäksi huomioidaan siirtymäsäännöksen (75 §) nojalla kelpoiset hakijat.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Aiempaa työskentelyä varhaiskasvatuksessa ja varhaiskasvatuksen palvelujen hyvää tuntemusta.

Luemme eduksi: Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot, uudistumiskyvyn sekä valmentavan johtamistavan. Lisäksi eduksi luetaan kokemus päiväkodinjohtajan työstä sekä työskentelystä monimuotoisessa ja –kulttuurisessa työyhteisössä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3340
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Mikael Kokljuschkin varhaiskasvatuspäällikkö
p. 0405637895, [email protected]

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16 välillä (lomalla 1.7-31.7.22)


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Päiväkodin johtaja, Siimapuiston toimintayksikkö

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti