Skip to main content

Päiväkodin johtaja, Simpukan toimintayksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Simpukan toimintayksikkö, Simpukan ja Patotien päiväkodit


Simpukan päiväkoti, Apajakuja 1, 01600 Vantaa
Patotien päiväkoti, Patotie 8, 01600 Vantaa  

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.09.2021 alkaen


Vantaan varhaiskasvatuksessa kuulemme aidosti lapsia ja perheitä. Luotamme ja panostamme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Painotamme yhteisohjautuvuutta ja arviointitietoon perustuvaa toiminnan kehittämistä. Kannustamme työntekijöitä rohkeaan kokeilukulttuuriin. Uudistamme myös varhaiskasvatuksen johtamista saavuttaaksemme laadukkaan varhaiskasvatuksen tavoitteet ja parantaaksemme työmme vaikuttavuutta lasten ja perheiden elämässä. Kiinnostuitko?  

Jos sinulla on vahvaa pedagogista ja hallinnollista osaamista sekä hyvät henkilöstöjohtamisen taidot, saatat olla oikea henkilö päiväkodinjohtajan tehtävään Simpukan toimintayksikköön. Simpukan toimintayksikköön kuuluvat  Simpukan ja Patotien päiväkodit. 

Päiväkodinjohtajana osallistut Vantaan varhaiskasvatuksen palvelualueen strategian laatimiseen ja johdat strategian toteutumista omassa toimintayksikössäsi. Osallistut myös aktiivisesti varhaiskasvatuksen järjestämiseen ja kehittämiseen yhteistyössä Keskisen palveluyksikön koko palvelualueen muiden päiväkodinjohtajien kanssa. Varmistat monialaisen yhteistyön toteutumisen omassa palveluyksikössäsi sekä kehität ja toteutat moniammatillista yhteistoimintaa eri yhteistyötahojen ja verkostojen kanssa.     

Simpukan toimintayksikön esimies johtaa yksikön pedagogiikkaa, hallintoa ja taloutta. Vantaan varhaiskasvatuksen johtamisjärjestelmä auttaa sinua onnistumaan tässä tehtävässä. Jokaisessa varhaiskasvatuksen toimintayksikössä toimii johtoryhmä, joka johtaa yhdessä sinun kanssasi yksikön toimintaa. Jokaiselle päiväkodin johtajalle on nimetty Vantaalla  työpariksi toinen päiväkodin johtaja. Päiväkodin johtajana saat vertaistukea esimiestiimistä sekä palveluyksikön laajennetusta johtoryhmästä. Esimiehesi lisäksi koko organisaation asiantuntevat tukipalvelut ja varhaiskasvatuksen johto auttavat sinua toimimaan kaupungin ja varhaiskasvatuksen palvelualueen strategisten tavoitteiden suuntaisesti ja menestymään tehtävässäsi. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain mukainen päiväkodinjohtajan kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Aiempaa työskentelyä varhaiskasvatuksessa ja varhaiskasvatuspalvelujen hyvää tuntemusta. 

Luemme eduksi: Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot, uudistumiskyvyn sekä valmentavan johtamistavan. Lisäksi eduksi luetaan kokemus päiväkodinjohtajan tai varajohtajan tehtävistä sekä työskentelystä monimuotoisessa ja –kulttuurisessa työyhteisössä.  

1.9. alkaen palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus:  3450,00 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat:

  • Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote
  • Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta
  • Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

Yhteystiedot:
Varhaiskasvatuspäällikkö Lena Karlsson
p. 040 552 8929
lena.karlsson@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.