Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Päivystäjä, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Tilannekeskus (24/7) tukee pelastuslaitoksen palveluiden tuottamista ja pelastustoimen alueen kuntien toimintaa häiriötilanteissa sekä ylläpitää pelastuslaitoksen tilannekuvaa, tukee pelastustoiminnan johtamista ja on osa pelastustoiminnan johtokeskusta.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystäjänä tulet työskentelemään tilannekeskuksessa, keksuspaloasemalla. Tehtäviisi kuuluu keskeisenä osana asiakaspalvelu alueen kuntalaisille, kunnille sekä myös pelastuslaitoksen omalle henkilöstölle. Tilannekeskus toimii samalla pelastuslaitoksen puhelin- ja sähköpostivaihteena ja sieltä annetaan neuvontaa ja opastusta sekä ohjataan yhteydenottajia oikeille asiantuntijoille, asiasta riippuen.

Lisäksi päivystäjät vastaanottavat ilmoituksia ja tietoja eri tahoilta ja huolehtivat pelastuslaitoksen tarvitsemien tietojen ja tietokantojen päivittämisestä. Olennaisena osana tehtävää on pelastuslaitoksen tilannekuvan ylläpitäminen sekä tilannekuvan jakaminen sitä tarvitseville. Yleisimpien toimistosovelluksien käyttö on jokapäiväistä. Päivystäjän työssä on tarpeen omata hyvät tietotekniset taidot sekä on omattava luovaa ajattelukykyä, että osaa hakea kulloinkin tarvittavaa tietoa eri lähteistä sähköisiä välineitä hyödyntäen. Päivystäjän tehtäviin kuuluu tukea pelastustoimen tehtävien aikaista viestiliikennettä ja onnettomuusviestintää. Tilannekeskus toimii koko organisaation tukena kaikissa tilanteissa.

Työ on vuorotyötä, jota tehdään pääsääntöisesti 12 tunnin pituisissa päivä- ja yövuoroissa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan työvuorolisät.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 lukien liikkeenluovutuksen periaattein Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos, Palomiehentie 1
Työaika: 40h/vko
Tehtävä on vakinainen.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Hätäkeskuspäivystäjän tutkinto tai muu tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään suostumusta turvallisuuselvityslain (726/2014) mukaisen turvallisuusselvityksen tekemiselle sekä huumausainetestaukseen.

Arvostamme:
- pelastustoimen tai ensihoidon tuntemusta
- hätäkeskustietojärjestelmä ERICAn käyttökokemusta
- pelastustoimen järjestelmien tuntemusta
- molempien kotimaisten kielten taitoa sekä muuta kielitaitoa
- yleisimpien toimistosovelluksien osaamista
- kokemusta tilannekeskus-, hätäkeskus- tai vastaavasta hälytyskeskustyöskentelystä
- VIRVE käyttökokemusta

Haastattelut pidetään 17.10. Haastatteluun kutsuttavia pyydetään vastaamaan Wopi-työtapa-analyysiin ennen haastattelua.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä antaa lisätietoja palopäällikkö Mikko Kukkola (26.9 ja 27.9 klo 13:00-15:00) ja viestimestari Timo Heino (27-28.9. klo 12-14) , puh. 09 8162 8699.
Työpaikan osoite: Palomiehentie 1, 02750 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2177,58 €/kk
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 07.10.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-229-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 20.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11626693

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti