Skip to main content

Päivystävä Järjestelmäasiantuntija

Etsimme kasvavaan tiimiimme päivystävää järjestelmäasiantuntijaa työskentelemään monipuolisten IT-järjestelmiin liittyvien tehtävien parissa.

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset IT-järjestelmiin liittyvät hallinta- ja ylläpitotyöt, vianselvitys sekä projekteihin osallistuminen. Työskentely asiakkaan kanssa on olennainen osa työtäsi.

Voit olla työurasi alussa tai kokeneempi hakija, tärkeintä on aktiivinen työote ja aito kiinnostus uuden oppimista kohtaan. Eduksi katsotaan, jos olet kartuttanut jo hieman työkokemusta vastaavista IT-alan tehtävistä ja Linux-ympäristö on sinulle tuttu. Ymmärrät järjestelmäkokonaisuuksia, nautit monimutkaisien ongelmien selvittämisestä ja pystyt tuottamaan dokumentaatiota järjestelmistä.

Työotteeltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Haluat kehittää omaa osaamistasi jatkuvasti ja otat mielelläsi vastuuta. Sinulla on sujuvat tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti suomen kielellä. Lisäksi sinulla on halukkuutta ja soveltuvuutta vuorotyöhön, sillä työhön sisältyy asiantuntijatöitä toimistoaikana, päivystystä (vuorotyö) ja varallaoloa normaalin päivätyöajan ulkopuolella.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi kasvavaa IT-taloa ja sen monialaista asiantuntijajoukkoa, voit käydä myös tutustumassa tulevaan työkaveriisi Eeroon. Työtehtävä tarjoaa sopivasti haasteita ja työnantajana varmistamme, että sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen. Mielenkiintoisen roolin ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut.

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ​​Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan tästä.

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 01.08.2021 mennessä. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Minna Hänninen, +358 40 630 3265, minna.hanninen(at)netum.fi

Valituille hakijoille tehdään tarvittavat turvallisuusselvitykset. Työn aloitusajankohta on sovittavissa loppukesään tai syksylle.

Mikä Netum?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 160.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Olemme asiakassuuntautunut tietotekniikan palvelutoimittaja. Teemme digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, tietoturvajärjestelmiä, tietojärjestelmien jatkuvia palveluja ja konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Hakuaika alkaa: 23. kesäkuuta 2021

NETUM OY

 Kotisivu  LinkedIn  Instagram

Päivystävä Järjestelmäasiantuntija

Tampere
Helsinki
Turku
Pori
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus