Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Paketti ja kuorma-autonkuljettaja, Kemimaa

Haemme Keminmaan toimipisteeseen kuljettajia

Paketti- ja kuorma-autonkuljettajaa vakinaiseen työsuhteeseen sekä B tai C-kortillista kuljettajaa määräaikaiseen tehtävään.

Määräasiakkainen työ on kuljetus- ja terminaalitehtävää ja lisäksi voi myös työskennellä ajojärjestelijän tehtävissä.

Terminaalissa työskentelee päivittäin noin 50 logistiikan ja kuljetuksen ammattilaista sekä yhteistyökumppaneiden kuljettajia. Kuljetustoimintamme sisältää jakelu- ja aluekuljetuksia

Kuljettajien työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä.

Tehtäviisi sisältyy mm. postin ja rahdin kuljettamista asiakkaille ja Postin toimipaikkoihin sekä aluekuljetuksia. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset paketti- ja kuorma-autot. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. Kuljettajana johdat itsenäisesti omaa työtäsi ja kohtaat päivittäin kymmeniä asiakkaita ja varmistat lähetysten toimitukset perille.

Työ on kokoaikatyötä 80 h/2vko jaksossa. Työpäivät- ja reitit vaihtelevat jaksoittain työvuorolistan mukaisesti.

Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi. Toivomme sinulta Kemi-Tornion talousalueen ja Länsi-lapin talousalueen tuntemusta, ajokokemusta paketti- ja/tai kuorma-autolla, sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työpäivät ja -ajat vaihtelevat jaksoittain.

Edellytämme:

  • Voimassa olevaa ammattipätevyyttä
  • Digipiirturin kuljettajakortti
  • Aiempi kokemus kuorma-auton

Katsomme eduksi:

  • Aiempi kokemus -tiedonkeruulaitteen käytöstä
  • ADR-ajolupa
  • Työturvallisuuskortti
  • Trukkikortti
  • BCE ajokortti

Saat itsenäisen ja monipuolisen työn ja olet mukana rakentamassa sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Pääset kannustavaan tiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja aito halu tehdä asiakkaalle onnistuneet palvelut. Meillä käytössäsi on uudenaikainen ja turvallinen kuljetuskalusto, digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat työvaatteet ja varusteet. Huolehdimme työturvallisuudesta ja panostamme sen jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävän palkkaus AKT:n kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantoesimies Markku Granat , puh. 040-3535912 tai email. markku.granat@posti.com

Hae tehtävää 26.1.2022 mennessä osoitteessa www.posti.com/tyopaikat.

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Paketti ja kuorma-autonkuljettaja, Kemimaa

94400 Keminmaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus