Skip to main content

Primary tabs

Pakettiautonkuljettaja, Helsinki

Olemme Suomen suurin ja johtava kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiö. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja ja asiakkaan ensisijainen valinta logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Olemme yli 1400 kuljetuksen ja logistiikan ammattilaisen tiimi ja palvelemme yli 2,8 miljoonaa kuluttaja- ja yritysasiakastamme koko maassa. Meillä on Suomen kattavin verkosto ja nopein kokomaan kuljetus. Kuljetuspalvelumme pitävät yritysten liiketoiminnan liikkeessä koko Suomessa ja rahtipalvelumme tavoittaa 90% Suomen yrityksistä yhdessä vuorokaudessa. Kasvamme verkkokaupan ja digitalisaation tuomien mahdollisuuksien mukana ja toimimme mahdollistajana verkkokaupan toimijoille.

Investoimme vahvasti tulevaisuuteen ja kasvuumme. Uusin investointimme on tavaraterminaali Vantaalla, joka mahdollistaa tavaran nopean läpivirtauksen ja on Suomen digitaalisin terminaali. Toimimme logistiikan eri alueilla kuljetus- jakelu- ja terminaalipalveluista, runkokuljetukseen ja elintarvikelogistiikkaan. Huolehdimme päivittäin rahdin, pakettien, lehtien ja postien ajantasaisesta kuljettamisesta ympäri Suomen. Haluamme varmistaa asiakkaillemme nopeat ja laadukkaat palvelut. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä ja teemme heille sujuvamman arjen.

Haemme Helsinkiin 

Pakettiautonkuljettajia

vakituiseen työsuhteeseen.

Postin Helsingin terminaali huolehtii pakettilajittelusta ja kuljetuksista Helsingin alueella. Terminaalissa työskentelee päivittäin noin 200 logistiikan ja kuljetuksen ammattilaista sekä yhteistyökumppaneiden kuljettajia. Kuljetustoimintamme sisältää jakeluliikennettä sekä kuriiri- ja aluekuljetuksia.

Autonkuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Autonkuljettajana tehtäviisi sisältyy mm. posti- ja logistiikka tuotteiden kuljettamista asiakkaille ja Postin toimipaikkoihin sekä ateriakuljetuksia paketti- ja kuorma-autolla. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset paketti- ja kevytkuorma-autot.

Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. Kuljettajana johdat itsenäisesti omaa työtäsi ja kohtaat päivittäin kymmeniä asiakkaita ja varmistat lähetysten toimitukset perille.

Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi. Toivomme sinulta Helsingin talousalueen tuntemusta, autolla ajokokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työ on kokoaikatyötä 80 h/ 2 vko jakso. Työpäivät- ja ajat vaihtelevat jaksoittain. Työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä edellytämme:

  • B-luokan ajokorttia

Tehtävässä katsomme eduksi:

  • Aiempi kokemus vastaavasta työstä
  • Aiempi kokemus Kati-tiedonkeruulaitteen käytöstä
  • Työturvallisuuskortti

Saat itsenäisen ja monipuolisen työn ja olet mukana rakentamassa sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Pääset kannustavaan tiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja aito halu tehdä asiakkaalle onnistuneet palvelut. Meillä käytössäsi on uudenaikainen ja turvallinen kuljetuskalusto, digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat työvaatteet ja varusteet. Huolehdimme työturvallisuudesta ja panostamme sen jatkuvaan kehittämiseen.

Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ja isossa organisaatiossamme sinulla on monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet logistiikan ja kuljetuksen eri urapoluilla. Tarjoamme henkilöstöedut, kuten kattavat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriedun sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Tehtävä sijaitsee Helsingissä.

Tehtävän palkkaus määräytyy AKT:n kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisesti. Alkupalkka TES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Makkonen, email [email protected]

Lisätietoja haun aikataulusta

Käymme hakemuksia läpi elokuun aikana ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintapäätöksestä. Valintoja voidaan tehdä myös ennen hakuajan päättymistä.

Huomioimme vain sähköiset hakemuslomakkeet, eli sähköpostiin lähetettyjä hakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

Hae tehtävää 31.8.2022 mennessä osoitteessa

careers.posti.com

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Posti vaikuttavuus

Posti synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Posti synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Posti

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Posti Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti