Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Pakettilajittelijoita Jyväskylään

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään


PAKETTILAJITTELIJOITA keikkaluontoiseen työhön kesän ajaksi.


Työtä tehdään arkisin iltapäivä- ja iltapainoitteisesti, mutta myös aamuvuoroja voi olla tarjolla. Työpäivien pituudet vaihtelevat useimmiten 6-8 tunnin välillä. Työnkuva koostuu pääsääntöisesti pakettien lajittelusta, mutta tarvittaessa myös muista tehtävistä, kuten tavaran vastaanotosta. Työt alkavat sopimuksen mukaan kohtalaisen nopealla aikataululla, ja töitä tehdään joustavasti asiakastarpeiden mukaisesti. Alustavan arvion mukaan työvuoroja tulee olemaan kesäaikaan noin kaksi per viikko. Jatkomahdollisuudet työlle on olemassa.


Käsiteltävä tavara painaa keskimäärin noin 10 kg, joten hyvällä peruskunnolla pärjää. Edellytämme hakijoilta hyvää asennetta, korkeaa työmoraalia ja tarkkaa työotetta. Varastotyökokemus on plussaa, muttei välttämätöntä.


Kiinnostuitko?


Lähetä työhakemuksesi työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta viimeistään 12.5. mennessä. Tsemppiä työnhakuun!


Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.


Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Derek Kinnunen, 040 627 5757, derek.kinnunen@adecco.fi

Pakettilajittelijoita Jyväskylään

Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus