Skip to main content

Luonnistuuko pakkaaminen sinulta näppärästi ja haluaisit tehdä sitä työksesi?

Nyt on hieno mahdollisuus tarjolla asiakkaallamme Espoon Keilaniemessä pakkaustehtävissä. Pääasiallisesti tehtäviisi kuuluu putkien tarroitusta ja kittipakkausta. Työ on kuuden kuukauden määräaikaisuus Adeccon kautta, mutta jatko on mahdollinen.

Pakkaustöitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 7-15 ja 14-22. Viikonloput pääset nauttimaan vapaapäivistä. Työtä tehdään pääasiallisesti seisten ja se sisältää hieman nostelua ilman apuvälineitä.

Työssä pärjätäksesi sinun tulisi olla tarkka ja oma-aloitteinen. Otat hyvin huomioon annetut ohjeet ja toimit niiden mukaisesti. Sinulta luonnistuu suomen kielen lisäksi myös hieman englanti.

Eduksesi on mikäli omaat aiempaa kokemusta puhdastilassa työskentelystä. Luvassa on kuitenkin hyvä perehdytys, joten aiempi kokemus pakkaustehtävistä ei ole vaadittavaa.

Luvassa on pitkäaikainen työ hyvässä työporukassa, jossa jokainen tekijä on tärkeä!

Älä aikaile vaan laita hakemus jo tänään osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelo. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Varauduthan videohaastatteluun!

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Anniina Nyholm puhlimitse 0406822644 tai anniina.nyholm@adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anniina Nyholm, anniina.nyholm@adecco.fi

Pakkaaja

Adecco
Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Adecco
Espoo
Adecco
Porvoo
Adecco
Helsinki
Adecco
Helsinki