Skip to main content

Pakkaaja / lähettämötyöntekijä

Haemme Terätoimitus Lehtinen Oy:lle työntekijää tuotannon lähettämöön työskentelemään joustavasti osa-aikaisesti tuotteiden vastaanoton / lähettämisen parissa.

Terätoimitus Lehtinen Oy on Lahdessa sijaitseva teräalan erikoisliike, joka valmistaa, myy, huoltaa sekä maahantuo mekaanisen puunjalostusteollisuuden teriä. Etsimme nyt varaston puolelle skarppia ja oppimiskykyistä henkilöä hoitamaan tuotteiden vastaanoton- ja lähettämisen tehtäviä.

Työsi lähettämössä on ottaa vastaan tuotteita, hoitaa vahvistukset ja kirjata tuotteet järjestelmiin sekä lähettämön puolella pakata ja postittaa valmiit tuotteet eteenpäin. Työ vaatii hyvää tietokoneenkäyttötaitoa, valmiutta perusfyysiseen työhön ja ennen kaikkea tekijältään tarkkuutta ja kokonaisuuden hahmotuskykyä. Emme edellytä, että ala olisi sinulle tuttu, vaan perehdytämme kyllä tehtävään ja alan tuotteisiin. Työssä pärjätäksesi sinulla kuitenkin olisi tärkeää olla valmiuksia ja halua oppia uusia tehtäviä ja termejä, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Perehdytämme kaikkiin työtehtäviin. Työhön voi myöhemmin kuulua myös mahdollisesti tuotteiden kuljetusta asiakkaille, joten katsomme eduksi, jos omaat b-ajokortin.

Töitä on tällä hetkellä tarjolla osa-aikaisesti 20-40 tuntia viikossa. Työt sijoittuvat arkipäiviin klo 7-15.30 välille, ja työvuorosi voidaan sopia tilanteesi mukaan joustavasti tälle ajalle. Työt sopivat myös esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle.

Työt alkavat syksyn aikana soveltuvan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen kiinnostuessasi saman tien. Työt alkavat ensin Baronan kautta määräaikaisuudella, jonka jälkeen tavoitteena on, että vakinaistuisit yritykseen pitkäaikaiseksi tekijäksi.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja etsit pitkäaikaista työt, käy jättämässä hakemuksesi ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Hakemuksia aletaan käydä läpi jo hakuaikana, joten jätä ihmeessä hakemuksesi jo ennen viimeistä hakupäivää.

Rekrytointiprosessista vastaa Terätoimituksen rekrytoinnin yhteistyökumppani Barona, joten mikäli sinulla on tarkempaa kysyttävää tehtävästä niin olethan yhteydessä rekrytointia hoitavaan Akseli Ala-Sankolaan puh. 0504332896 (arkisin 9-15).

Hae paikkaa viimeistään 06.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: akseli.ala-sankola@barona.fi, 0504332896 (arkisin 9-15)

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pakkaaja / lähettämötyöntekijä

Barona Teollisuus
Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti