Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Pakkaaja / patruunoiden tarkastaja Hausjärvelle

Pakkaaja / patruunoiden tarkastaja Hausjärvelle

Haemme asiakkaallemme patruunatuotantoon pakkaajia / tarkastajia.

Etsimämme henkilöt tulevat pakkaamaan ja tarkastamaan patruunoita, mutta tulevaisuudessa on mahdollista päästä tutustumaan myös nallittajaan. Toivomme, että sinulla on kokemusta teollisuustuotannosta tai sinulla on alan koulutus, mutta se ei ole välttämätöntä. Kokemuksen karttuessa tehtaalla voi edetä/siirtyä muihinkin tuotannon tehtäviin.

Työtehtävät edellyttävät kolmivuorovalmiutta. Työntekijöillä on hyvä olla oma auto käytössä vuorojen ja tehtaan sijainnin takia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia konepajatöitä nykyaikaisessa ja siistissä konepajaympäristössä, menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä.

Kiinnostuitko? Ota pikaisesti yhteyttä täyttämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoijamme Aleksandra Misiorowska maanantaisin puhelimitse kello 13-14 numerosta 046 922 82 18 tai muina aikoina: aleksandra.misiorowska@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Pakkaaja / patruunoiden tarkastaja Hausjärvelle

12210 Hausjärvi
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus