Skip to main content

Pakkaajia päivävuoroon Frode Laursenille

Haemme asiakkaallemme Frode Laursenille pakkaajia Keravan Saviolla sijaitsevaan logistiikkakeskukseen. Frode Laursen on lämminhenkinen perheyritys, jonka toiminnassa korostuu asiakaslähtöisyys, vastuullisuus, kehittyminen sekä tiimityöskentely.

Pakkaajana pääset työskentelemään päivittäistavaran, kuten pesuaineiden, kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden sekä kuivatuotteiden, parissa huoneenlämpöisessä työympäristössä. Pakkaajan työ on ripeää ja aktiivista työtä, jossa pääset näkemään oman työnjälkesi. Työssä pärjää hyvin niin vasta logistiikka-alaan tutustuva kuin jo enemmän kokemusta kerryttänyt tekijä.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-15, joten viikonloput saat viettää aina vapaalla. Töitä on mahdollista tehdä joustavasti 1-5 vuoroa viikossa ja hyvin työssä pärjäävällä voi olla mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön. Alkuun työtä on tarjolla vuoden 2021 loppuun asti, mutta hyvin työssä suoriutuvalle töitä voi olla tarjolla pitkäaikaisestikin.

Toivomme sinulta:

  • innokasta ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan
  • tiimityöskentelytaitoja
  • motivoitumista oman työjäljen näkemisestä
  • sujuvaa suomen- tai englanninkielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden pitkäaikaiseen päivätyöhön varastotehtävien parissa
  • joustavan päivätyön, jossa pystyt sopimaan työvuorot juuri oman tilanteesi mukaan
  • työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrelta

Työskentely on mahdollista aloittaa heinäkuussa ja järjestämme haastatteluita jo hakuaikana. Laitathan meille hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta pikaisesti, mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Hae paikkaa viimeistään 25.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: henri.aitokari@barona.fi

Frode Laursen A/S

Frode Laursen A/S on vuonna 1948 Tanskassa perustettu luotettava, tehokas ja kansainvälinen yritys, jonka palvelut ulottuvat logistiikasta aina myymälätoimintoihin saakka. Nykyään yli 60 vuotta perustamisensa jälkeen meillä on yli 2 300 työntekijää, 700 omaa kuorma-autoa, 1700 perävaunua sekä 550 000 m2 varastopinta-alaa sekä toimintaa kaikissa Pohjoismaissa ja Saksassa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Pakkaajia päivävuoroon Frode Laursenille

Barona Logistiikka
Kerava
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus