Skip to main content

Palkanlaskija

Etsimme taloushallinnon palveluyritys Accado Oy:lle aktiivista ja osaavaa palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen Espoon Niittykumpuun. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät

Toimenkuvasi muodostuu Accado Oy:n asiakasyritysten palkkahallinnon hoitamisesta. Lasket eri toimialoilla toimivien yritysten tunti- ja kuukausipalkkoja ja tulkitset eri alojen työehtosopimuksia (mm. leipomoiden ja kaupan alan TES). Lisäksi huolehdit viranomaisilmoituksista sekä kuukausittaisista raporteista ja toimit aktiivisena yhteistyökumppanina asiakasyrityksiin päin erilaisiin palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä asioissa.

Edellytykset

Työssä menestyminen edellyttää sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, vähintään 2-3 vuoden kokemusta palkanlaskennasta ja mielellään Lemonsoftin tai Netvisorin käyttökokemusta.  Olet palveluhenkinen, tarkka ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä henkilö, joka on motivoitunut kehittämään ja automatisoimaan palkkahallinnon prosesseihin liittyviä asioita.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin lähetä meille pikaisesti ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Tarja Laakso ([email protected] / 020 7290 837).

Accado Oy

Accado on vuonna 2010 perustettu taloushallinnon palveluyritys. Toimipaikkamme sijaitsevat Espoossa ja Mikkelissä, mutta toimimme koko Suomen laajuisesti .Missiomme on tukea asiakkaitamme kohti tulostavoitteita sekä liiketoiminnan jatkuvaa kehitystä. Toimimme kaiken kattavana kumppanina taloushallinnon sekä palkkojen ja HR-palveluiden saralla, vapauttaen asiakasyrityksemme asiantuntijat keskittymään juuri heidän osaamisalueensa tehtäviin. Kumppanina arvoihimme kuuluu aina ensiluokkainen, asiantunteva ja oikea-aikainen palvelu. Meille on tärkeää, että olemme asiakkaamme luotettava sekä pitkäaikainen kumppani. Asiantuntijatiimissämme työskentelee yli 10 kokenutta taloushallinnon ammattilaista. Vuonna 2017 liityimme osaksi Solwers-konsernia, jonka alla on lähes 500 asiantuntijapalveluiden osaajan verkosto.

Lue lisää meistä täältä: https://accado.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti