Skip to main content

Palkanlaskija

Abloy on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi. Abloy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka on maailman johtava kulkuratkaisujen toimittaja. Autamme päivittäin miljardeja ihmisiä kokemaan avoimempaa maailmaa.

Haemme asiakkaallemme Abloy Oy:lle PALKANLASKIJAA Joensuuhun.

Palkanlaskijana tehtäviisi kuuluvat palkkahallinnon monipuoliset raportointi ja pääkäyttötehtävät. Haemme tehtävään palveluhenkistä osaajaa, jolla on aito kiinnostus HR- alaan sekä joka on tottunut toimimaan laaja-alaisten palkkahallinnon tehtävien parissa. 

Työssä olet osa noin 10 hengen HR tiimiä ja vastaat oman alueesi palkanlaskennasta sekä sisäisistä raportointitehtävistä. Lisäksi toimit Abloyn sisäisissä asiakaspalvelutehtävissä vastaten palkkahallintoon liittyviin kysymyksiin. Tehtävää pystytään myös muokkaamaan hakijan oman osaamistaustan ja kiinnostuksen mukaan.

Toivomme sinulta kokemusta palkanhallinnon tehtävistä, tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä teknologiateollisuuden TES:in laajaa tuntemusta. Hakemamme henkilö on lisäksi itseohjautunut, joustava sekä yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka toimii järjestelmällisesti ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Katsomme MS Officen, HR-järjestelmien ja etenkin SAP SuccessFactorsin osaamisen eduksi. 

Tarjoamme sinulle:

- Työpaikan Suomen Top10 -työnantajien joukossa
- Kattavan perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi palkkahallinnon tehtävissä
- Viihtyisän ja mielenkiintoisen työympäristön
- Go Onin kattavat henkilöstöedut

Työsuhde solmitaan alustavasti Go On Joensuun kanssa, mutta tehtävässä on mahdollisuus työllistyä myös Abloyn omaksi työntekijäksi.

Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti