Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Palkanlaskija

Haemme palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen HUS Asvian Henkilöstöpalveluihin. Palkanlaskijana hoidat palkanlaskentatiimin jäsenenä ison työnantajan monipuolisia palkanlaskennan tehtäviä. Tehtävässä sovellat kunnallisen puolen työehtosopimuksia. Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä kehittyvällä alalla sekä ison työnantajan edut. Työssä menestymistä tukevat ammattitaitoiset työkaverit, kattava perehdytys sekä ajantasaiset työvälineet. Käytössämme on Prima-palkkahallinnon ohjelma, sekä muita henkilöstöhallinnon ohjelmia, joihin annetaan tarvittava koulutus. Hyödynnämme ohjelmistorobotiikkaa henkilöstöpalveluissa, työskentelyssä sinulla on siis mukana myös ”digityökavereita”. Menestyksekäs työssä suoriutuminen edellyttää aktiivista ja joustavaa työotetta sekä tarkkuutta ja ripeyttä. Pärjäät vaativissakin asiakaspalvelutilanteissa ja pystyt toimimaan paineenkin alla iloisena, aktiivisena työkaverina. Edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä Office-ohjelmien hallintaa. Eduksi katsomme, että monipuolinen palkanlaskennantyö on sinulle jo entuudestaan tuttu ja pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä palvelemaan asiakkaitamme asiantuntevasti. Tehtävässä menestymiseen kokemusvuosia enemmän auttaa oikeanlainen asenne ja halu oppia uutta. Olet numerotarkka ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot. Hyvän suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi ruotsin kielen taidosta on hyötyä. Työehtosopimuksen (KVTES ja LS) tuntemuksen katsomme myös eduksi. HUS on Suomen johtava yliopistosairaala, jossa työskentelet huippuammattilaisten parissa. Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa. Haethan tehtävään 29.10.2021 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Suunnittelija Jaakko Koivurinta, jaakko.koivurinta@hus.fi, puh. 050 431 3536 seuraavina aikoina 19.10. klo 13-14 ja 26.10. klo 10-11.

Palkanlaskija

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 15.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus