Skip to main content

Palkanlaskija-Helsinki, Oulu tai Kouvola

Etsitkö uusia mahdollisuuksia palkanlaskijan roolissa?

Haemme nyt Scania Suomi Oy:n HR tiimiin osaavaa ja ammattitaitoista


PALKANLASKIJAA


määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman sijaiseksi ajalle 1.10.2022 – 31.12.2023.

Toimipisteesi voi olla Helsinki, Oulu tai Kouvola.


Me tarjoamme sinulle

- arvostetun työn, jolla on merkitys

- osaavan ja yhteistyössä työskentelevän HR palkanlaskenta tiimin

- hyvän perehdytyksen

- mahdollisuuden oman palkanlaskentaosaamisesi ja HR osaamisesi kehittämiseen

- joustoa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen, etätyökäytännön sekä hyvät työsuhde-edut.

- mutkattoman ja mukavan työyhteisön

Tehtäväsi koostuu päivittäisistä tunti- ja kuukausipalkanlaskennan tehtävistä. Roolissasi autat myös esihenkilöitä ja henkilöstöä erilaisissa työsuhdeneuvontaan liittyvissä kysymyksissä. Lopullinen tehtäväkenttäsi voi muotoutua osaamisesi ja innokkuutesi mukaan.

Etsimme joukkoomme nyt juuri sinua, joka olet asiakaspalveluhenkinen ja tykkäät tehdä töitä yhtenä joukkueena. Olet tarkka ja huolellinen. Innostut uuden oppimisesta ja rutiinit aikatauluineen ovat luonteva osa arjen työtäsi. Sinulta luonnistuu työehtosopimuksien tulkinta ja soveltaminen. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja kokonaisvaltaista osaamista palkkaprosessin läpiviennistä.

Katsomme eduksesi autoalan työehtosopimusten tuntemuksen, Personec W palkanlaskentajärjestelmän ja Sympa HR-järjestelmän käyttökokemuksen. 

Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään oheisen hakulinkin kautta viimeistään 24.8.2022. Haethan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Voit tiedustella lisätietoja tehtävästä Palkkapäällikkö Anne Soilahdelta, p. 050 472 8124 ajalla 8.8. klo 8-10 ja  18.8. 10-11.


Scania-konserni on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli noin 12 mrd. euroa ja sen palveluksessa oli vuoden 2020 lopussa noin 50 000 henkilöä. Scania toimii yli sadassa maassa ja tuotantoa sillä on sekä Euroopassa että Latinalaisessa Amerikassa.

Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Scania Suomella on 19 Scania-palvelukeskusta, joita tukee kuusi sopimustoimipistettä. Vuonna 2020 Scania Suomi Oy:n liikevaihto oli 286 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa oli 607 henkilöä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palkanlaskija-Helsinki, Oulu tai Kouvola

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti