Skip to main content

Palkanlaskija HUS Asvia

Sinustako uusi HUSin palkkatiimin jäsen?

Haemme kahta palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen HUS Asvian Henkilöstöpalveluihin.

Palkanlaskijana hoidat palkanlaskentatiimin jäsenenä ison työnantajan monipuolisia palkanlaskennan tehtäviä. Tehtävässä sovellat kunnallisen puolen työehtosopimuksia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä kehittyvällä alalla sekä ison työnantajan edut. Työssä menestymistä tukevat ammattitaitoiset työkaverit, kattava perehdytys sekä ajantasaiset työvälineet. Käytössämme on Prima-palkkahallinnon ohjelma, sekä muita henkilöstöhallinnon ohjelmia, joihin annetaan tarvittava koulutus. Hyödynnämme ohjelmistorobotiikkaa henkilöstöpalveluissa, työskentelyssä sinulla on siis mukana myös ”digityökavereita”.

Menestyksekäs työssä suoriutuminen edellyttää aktiivista ja joustavaa työotetta sekä tarkkuutta ja ripeyttä. Pärjäät vaativissakin asiakaspalvelutilanteissa ja pystyt toimimaan paineenkin alla iloisena, aktiivisena työkaverina. Edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä Office-ohjelmien hallintaa.

Eduksi katsomme, että monipuolinen palkanlaskennantyö on sinulle jo entuudestaan tuttu ja pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä palvelemaan asiakkaitamme asiantuntevasti. Tehtävässä menestymiseen kokemusvuosia enemmän auttaa oikeanlainen asenne ja halu oppia uutta. Olet numerotarkka ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot. Hyvän suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi ruotsin kielen taidosta on hyötyä. Työehtosopimuksen (KVTES ja LS) tuntemuksen katsomme myös eduksi.

HUS on Suomen johtava yliopistosairaala, jossa työskentelet huippuammattilaisten parissa.

Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain pykälien 48 ja 48 a mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Tiina Järvinen, tiina.t.jarvinen@hus.fi 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. HUSissa hoitoa saa vuosittain noin 680 000 potilasta. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.  

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä pääset liittymään kansainvälisesti tunnettuun ja tunnustettuun osaajajoukkoon. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdeasunto ja vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUS on savuton työpaikka. 

Meillä HUS Asviassa työskentelee yli 4 000 sote-alan tukipalvelujen ammattilaista merkittävänä osana laadukasta potilaan hoitopolkua. Toimintamme keskiössä on asiakas ja asiakkaan kohtaaminen. Meidät tunnetaan laadukkaasta ja yksilöllisestä palvelusta, joka perustuu asiakasymmärrykseen, sairaalaosaamiseen ja asiantuntemukseen. Suomen suurimpana alan organisaationa  ja alamme edelläkävijänä toimimme vastuullisesti sekä kehittämme palveluitamme jatkuvasti. Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluvat laitoshuoltopalvelut, potilas- ja henkilöstöruokailupalvelut, asiointi-, osastonsihteeri- ja tekstinkäsittelypalvelut sekä henkilöstö- ja talouspalvelut.

Hae ennen 06.10.2022 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hallinto- ja taloushenkilöt
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro:

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palkanlaskija HUS Asvia

HUS
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti