Skip to main content

Palkanlaskija / Palkka-asiantuntija

Innostutko palkanlaskennasta, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Haemme innokkaita palkanlaskijoita / palkka-asiantuntijoita Kouvolan, Mikkelin, Joensuun ja Lappeenrannan toimistoihimme! Palkanlaskentapalveluja tarjoava tiimimme Kouvolassa kasvaa, joten haemme palkanlaskijoita / palkka-asiantuntijoita lisävahvistukseksi tiimiimme.

Minkälaista työtä meillä on tarjota sinulle?
Palkkahallinnon asiantuntijanamme vastaat yhden tärkeimmän taloushallintopalvelun tuottamisesta asiakkaillemme yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Tiimimme koostuvat kokeneista ja osaavista palkanlaskennan asiantuntijoista, jotka toimivat tukena työssäsi. Meillä tehdään siis työtä itsenäisesti, mutta ei yksin. 

Palkanlaskenta-osaamisen lisäksi osaat jalostaa tietoa asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin. Pidämme tärkeänä aktiivista ja konsultoivaa vuorovaikutusta, jossa asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla ja selvitetään hänen todelliset tarpeensa. Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan tarjoten heille aina parasta mahdollista palvelua.

Toivomme, että olet,

 • Suorittanut kaupallisen koulutuksen, esim. merkonomi/tradenomi
 • Kokenut palkkahallinnon ammattilainen ja sinulta löytyy vähintään kaksi vuotta kokemusta palkanlaskennan tehtävistä
 • Työlainsäädännön sekä useamman työehtosopimuksen tuntija
 • Kommunikointikykyinen vuorovaikuttaja, jolla on valmiudet kehittyä palveluntarjoajaksi mahdollisesti myös englannin kielellä
 • Rohkea asiakaslähtöinen ammattilainen, jolla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua”.

Mepco-, Procountor- ja/tai Tikon-järjestelmien tuntemuksesta sekä tilitoimistoympäristön kokemuksesta on etua.

Haluamme että viihdyt, joten tarjoamme

 • Joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon
 • Lounasedun, virike-edun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
 • Lähiesihenkilön ja tiimin tuen työhösi sekä konsernimme kattavan asiantuntijakaartin
 • Ohjatun liikuntahetken kaksi kertaa viikossa työpäivän ohessa PT:n johdolla
 • Tiimirahan, jolla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä ja pidämme yllä yhteishenkeä
 • Kaikille työntekijöillemme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä
 • PHT-tutkinnon suoritusmahdollisuuden
 • Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti avaamalla kaikki paikat hakuun sisäisesti.

Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs ja innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.

Kiinnostuitko? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään palvelupäällikkö Merja Haanpää. Hänet tavoitat parhaiten numerosta  0400 290 544.

Lähetäthän hakemuksesi 22.5.2022 mennessä. Käsittelemme tulleita hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja meistä ja kollegoista löydät täältä. Vastuullisuudestamme voit lukea täältä.

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2300 ammattilaista kuudessa maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 238 M€.

Palkanlaskija / Palkka-asiantuntija

Kouvola
Mikkeli
Joensuu
Lappeenranta
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Kouvola
Lehto Group Oyj
Kempele
Poolia Suomi Oy
Espoo
Haapajärven Ha-Sa Oy
Haapajärvi