Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palkanlaskijaksi Go On:lle

Palkanlaskijaksi Go On:lle?  

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Työllistämme vuosittain tuhansia työntekijöitä, joiden palkka-asiat hoidamme tarkasti ja vastuullisesti.

Etsimme omaan organisaatioomme vakituista PALKANLASKIJAA huolehtimaan vuokratyöntekijöidemme palkanmaksun sujuvuudesta. Palkanlaskentatiimimme koostuu kuudesta palkanlaskennan ammattilaisesta ja tiimin pääpaikka sijaitsee Lahdessa, mutta tulet työskentelemään Ylivieskan toimistolta käsin. Käytössämme on Likeit järjestelmä, jonka käyttöön sinut perehdytetään palkanlaskentatiimimme opastuksella. Tehtävään vaihtelevuutta tuo useat kymmenet työehtosopimukset, joita työsuhteissamme noudatetaan. Järjestelmämme tukee työehtosopimusten tulkintaa. Palkanlaskennan lisäksi tehtäviin kuuluu tuntiraporttien tarkistaminen, laskutus sekä osaamisen mukaan myös muut avustavat henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa osaamista palkanlaskennasta sekä ehdotonta tarkkuutta ja huolellisuutta. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä tiimipelaaja. Sesonkiaikoina työ on ajoittain hektistä, joten langat tulee pysyä käsissä myös kiireessä. Työntekijöiden palkanmaksun oikeellisuudesta emme tingi! Etsimme tehtävään henkilöä, joka haluaa hyödyntää luovaa ajatteluaan ja ongelmanratkaisukykyjään.

Odotamme sinulta:

  • aiempaa kokemusta palkanlaskennasta sekä tes osaamista (mm. teknologiateollisuus, puusepän teollisuus ym.)
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä ajantasaista tietoteknistä osaamista
  • organisointikykyä
  • valmiutta kehittää ammattitaitoaan tes asioiden parissa

Tarjoamme sinulle:

  • vakituisen työn kehittyvässä ja kasvavassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä
  • monipuolisen tehtäväkuvan
  • ammattitaitoisen tiimin tuen
  • Go On:n henkilöstöedut sekä yleiset Smartum edut.

Työaika tehtävässä 37,5h/viikko ja työt alkavat mahdollisimman pian. Palkkaus Henkilöstöpalvelualan työehtosopimukseen sekä hakijan aiempaan kokemukseen perustuen. Alussa tehtävän perehdytys tapahtuu viikon mittaisella lähiperehdytyksellä Lahdessa.

Mikäli koet olevasi etsimämme vahvistus yhtiöömme, jätä hakemus nettisivuillemme mahdollisimman pian. Tehtävästä lisätietoja antaa palkanlaskennan tiimiesimies Kirsi Palvanen 044 558 8436 sekä Go On Yhtiöiden palvelupäällikkö Joni Lius 040 838 8000.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti