Skip to main content

Palkka-asiantuntija

Etsimme kansainväliselle asiakkaallemme

PALKKA-ASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö ja työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Työ on mahdollista toteuttaa etätyönä. Yrityksen Suomen päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä.

Toimit tärkeässä roolissa palkka-asioiden yhteyshenkilönä työntekijöiden ja yrityksen suuntaan sekä hoidat muita rutiininomaisia toimistotehtäviä. Tehtävä edellyttää Ruotsin viranomaismenettelyiden hallintaa palkanmaksuun liittyen. Yrityksen palkanmaksu ja taloushallinto on ulkoistettu, mutta edellytämme sinulta palkkarakenteiden ja kokonaiskuvan hallintaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sovellettavaa taloushallinnon koulutusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä.

Olethan luonnostaan ongelmanratkaisija. Asiakaspalvelu ja tiimityöskentely ovat osa työskentelypersoonaasi eivätkä yhteistyötaitosi hyydy tiukimmassakaan tilanteessa. Hallitset myös sidosryhmäyhteistyön. Tehtävä edellyttää sujuvaa ruotsin ja suomen kielen taitoa.

Jos tunnistit tehtävänkuvasta itsesi ja olisit valmis ottamaan seuraavan askeleen työurallasi, lähetäthän hakemuksesi piakkoin sivujemme www.adecco.fi kautta 30.09.2021 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Tuija Ervasti, tuija.ervasti@adecco.fi, 040 667 1242 tai Anna Similä, anna.simila@adecco.fi, 040 844 7175.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anna Similä, anna.simila@adecco.fi

Palkka-asiantuntija

Oulu
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 07.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus