Skip to main content

Palkkahallinnon koordinaattori (2 paikkaa)

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Henkilöstö ja konsernipalvelut
Vantaan kaupunki, Henkilöstöpalvelu, Palkkahallintotiimi
Kielotie 14 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 15.09.2022 alkaen. 

Haemme palkkahallintotiimiimme kahta palkkahallinnon koordinaattoria huolehtimaan palkanlaskentaprosessia tukevista tehtävistä ja vastuista sekä tehtäviin liittyvästä kehittämisestä, selvityksistä, ohjeistuksista ja perehdytyksestä. Olet osa kahdeksan hengen tiimiä, jossa työskentelee palkkahallinnon asiantuntijoita ja koordinaattoreita. Teemme tiivistä yhteistyötä palkanlaskijoiden ja muiden HR-ammattilaisten sekä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Koordinaattoreiden työtehtäviin kuuluvat palkkatilityksien tarkistukset ja täsmäytykset, työnantajasuorituserien tarkistaminen ja tilitys sekä muita palkkakirjanpidon ja palkkahallinnon tehtäviä, raportointia ja tilintarkastuksissa avustamista. Työtehtäviisi sisältyy myös palkanpalautuksiin, palkan takaisinperintään ja erillismaksatuksiin liittyviä tehtäviä. Koordinaattorit vastaavat itsenäisesti ja proaktiivisesti tehtäväalueensa työtehtävistä ja niihin liittyvistä muutoksista. Työtä tehdään  mukavien työkavereiden lisäksi myös robotin kanssa ja avoimessa tehtävässä huolehditaan tarvittavista robotin tuuraustehtävistä.

Tehtävässä toimiminen edellyttää hyvää palkkoihin liittyvien prosessien ymmärrystä ja prosesseissa käytettävien työvälineiden osaamista sekä raportointi- ja asiakaspalvelun osaamista. Edellytämme lisäksi kirjanpidon osaamista ja tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava myös hyvät tietotekniset taidot, yleisimpien toimisto-ohjelmien tuntemus, sekä tarkkuutta, huolellisuutta ja kykyä joustaa työtehtävien suhteen. Tapamme toimia perustuu hyviin tiimityötaitoihin, haluun oppia uutta ja positiiviseen asenteeseen. Arvostamme itsenäistä ja ammatillista työskentelyotetta, yhteistyökykyä ja vastuunkantoa, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä tavoitteellisuutta myös haasteellisimpien työtehtävien ääressä.  

Olemme osa Vantaan kaupungin toimialoille hr-palveluja tuottavaa palveluyksikköä. Visiomme on olla luotettava ja ketterä, asiakasta kuuleva ja tukeva palvelujen tuottaja, joka tarjoaa asiakkaalle modernit ja tehokkaat työvälineet ja prosessit. Arvomme ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Toimipaikkamme on hyvien liikenneyhteyksien varrella Tikkurilassa, vasta remontoidussa avokonttorissa. Voit työskennellä myös hybridimallilla, jossa osa työpäivistä tehdään etänä.

Vantaan kaupungilla työskentelee yli 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

• Avoimen työilmapiirin
• Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
• Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet
• Työmatkaedun

Meillä työhyvinvoinnistasi huolehditaan, ja saat käyttöösi monipuoliset edut. Käy lukemassa Vantaasta työnantajana lisää  täällä ja valitse Vantaa!

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta kirjanpidon ja/tai palkanlaskennan työtehtävistä. Edellytyksenä on hyvät tietotekniset valmiudet, office -ohjelmistojen tuntemus ja käyttötaito, kirjanpidon ja/tai palkanlaskennan tuntemus. Tarkkuus, huolellisuus sekä kyvykkyys joustaa erilaisten, esiin tulevien työtehtävien edessä on edellytys työssä menestymiselle.

Luemme eduksi: Eduksi on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot, kyvykkyys ja halukkuus oppia uutta sekä positiivinen työskentelyote. Arvostamme myös iloa, ammatillisuutta, kehittymiskykyä sekä hyviä työyhteisötaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan.

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palkkahallinnon asiantuntija
Armi Paasonen
040 635 2999
[email protected]

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palkkahallinnon koordinaattori (2 paikkaa)

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 29.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti