Skip to main content

Palkkahallinto- projektityöntekijät ja vakituiset

Oletko työurasi alkuvaiheessa oleva palkanlaskennan osaaja tai jo kokenut palkkahallinnon konkari?

Barona HR&Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia talous- ja henkilöstöhallinnon sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Asiakkainamme on yrityksiä aina pienemmistä toimijoista isoihin pörssiyrityksiin. Asiakasyritysten toimialoina on edustettuna esimerkiksi teollisuus, rakennus, rahoitus, kaupan ala, IT ja muut palvelualan toimijat. Työnhaku voi olla kohdallasi ajankohtaista joko nyt tai myöhemmin tänä vuonna.

Minkälaista työtä meillä on tarjota sinulle?

Meillä avautuu säännöllisesti palkkahallinnon monipuolisia tehtäviä asiakasyritystemme vakituisiin sekä projektiluontoisiin tehtäviin. Sinä voit olla joko urasi alkuvaiheessa oleva tai jo kokenut palkkahallinnon ammattilainen. Tehtävissä vastaat palkanlaskentaprosessista sekä sen laadusta ja kehittämisestä. Palkanlaskijan työnkuvaan kuuluvat mm. tunti- ja kuukausipalkkojen laskentaa, raportointia ja henkilöstön neuvontaa esim. vuosiloma- ja sairauspoissaolokysymyksissä.

Palkanlaskenta on asiakasyritysten liiketoiminnan keskeinen ydinprosessi ja olet avainroolissa vastaamassa sen sujuvuudesta. Palkanlaskijat työskentelevät useimmiten tiettyihin toimialoihin keskittyneissä tiimeissä, jolloin tes-tulkinnat sujuvat näppärämmin.

Emme malta enää odottaa, että pääsemme kuulemaan osaamisestasi. Kerro meille, missä sinä olet parhaimmillasi! Haluamme, että vahvuutesi pääsevät näkyviin!

Hakeminen on tehty sinulle helpoksi: jätä vain yhteystietosi ja CV:si niin olet mukana tulevissa hauissamme. Voit jättää hakemuksen myös sivulla aukeavan Chatbotin kautta. Olemme sinuun yhteyksissä, kun sopivia mahdollisuuksia aukeaa!

Hae paikkaa viimeistään 31.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: julia.leppanen@barona.fi, 046 922 7672

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palkkahallinto- projektityöntekijät ja vakituiset

Barona Finance
Helsinki
Espoo
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti