Skip to main content

Palomiehiä Loviisan voimalaitokselle

Loviisan voimalaitos on Suomen ensimmäinen ydinvoimalaitos ja se on tuottanut sähköä turvallisesti jo yli 40 vuoden ajan. Loviisan voimalaitoksen sähköntuotanto kattaa noin 10% koko Suomen sähköntuotannosta. Henkilöstö Loviisan voimalaitoksella on sitoutunutta, työntekijöiden vaihtuvuus on vähäistä ja turvallisuuskulttuuri näkyy vahvasti arkipäivän työskentelyssä. Tavoitteemme on myös jatkossa turvallinen ja luotettava sähköntuotanto, yhdessä osaavan henkilöstön kanssa.

Tehtävästä

Haemme palomiehiä / pelastajia Loviisan ydinvoimalaitoksen yritysturvallisuusyksikön palo- ja pelastustoimeen.

Ydinvoimalaitoksen palo- ja pelastustoimesta, paloturvallisuudesta ja turvajärjestelyistä vastaa nykyaikainen ja tehokas suojeluorganisaatio. Yksikkö panostaa toiminnassaan jatkuvaan parantamiseen, henkilökunnan osaamiseen ja kouluttamiseen, sekä ajanmukaisiin välineisiin.

Työtehtävässä osallistut työvuoron aikana mm. palo- ja pelastustoiminnan, sekä turvajärjestelyjen toimintavalmiuden ylläpitoon, palontorjuntajärjestelmien koestuksiin ja ylläpitoon, sekä koulutus ja tarkastustoimintaan. Osallistut myös voimalaitoksen valmiusorganisaation toimintaan.

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. 

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän korkean turvallisuustason organisaatiossa. Pääset osaksi ammattitaitoista organisaatiota. Olemme joukko eri turvallisuusalojen ammattilaisia ja lunastamme lupauksemme tinkimättömästi.

Tehtävässä olet mukana varmistamassa ydinvoimalaitoksen palo- ja pelastustoimintaan, sekä turvajärjestelyihin liittyviä menettelytapoja ja autat meitä saavuttamaan haastavat tavoitteemme. Tarjoamme sinulle tehtävään vaadittavan lisäkoulutuksen, joka kestää taustastasi ja kokemuksestasi riippuen 10-16 kuukautta.

Mitä odotamme sinulta

Edellytämme sinulta pelastajan tutkintoa ja työkokemusta pelastajan tehtävästä. Lisäksi edellytämme hyvää psyykkistä ja fyysistä kuntoa.

Menestyminen tehtävässä edellyttää hyvää asennetta ja taitoa sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Odotamme, että olet kaikessa toiminnassa vahvasti turvallisuustietoinen ja uudistumishaluinen. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytyksenä toimen hoitamisessa eri yksiköiden ja organisaatioiden kanssa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 30.6.2022 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä saat seuraavasti:

 

4.5. – 7.6.2022 arkisin klo 13.00 – 15.00 Apulaispalopäällikkö Lasse Kumakari, [email protected], 040 651 7722

8.6. –  30.6.2022 arkisin klo 14.00  –  15.00 Palopäällikkö Reijo Pesonen, [email protected], 050 455 4690

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

 

Fortum ja Uniper muodostavat eurooppalaisen energiakonsernin, jonka tavoitteena on mahdollistaa siirtymä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Noin 50 gigawatin sähköntuotantotehomme, laajan kaasun tuonti- ja varastointitoimintamme sekä kansainvälisen trading-liiketoimintamme ansiosta olemme asiakkaillemme luotettava energiakumppani Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Olemme jo nyt Euroopan kolmanneksi suurin CO2-vapaan sähkön tuottaja ja myös kasvumme kohdistuu puhtaaseen sähköön, vähähiiliseen energiaan ja tulevaisuuden vetytalouden rakentamiseen. Kehitämme lisäksi ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä ja kaupunkeja vähentämään ympäristöjalanjälkeään. Meillä on yhteensä 20 000 työntekijää ja toimintoja 40 maassa; tämä tarkoittaa osaamista, resursseja ja riittävää läsnäoloa vauhdittamaan energiamurrosta kohti puhtaampaa maailmaa. fortum.fi; uniper.energy

 

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palomiehiä Loviisan voimalaitokselle

Loviisa
Vakituinen

Julkaistu 01.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti