Skip to main content

Palotarkastaja

Haluatko suunnitella ja kehittää onnettomuuksien ehkäisyä osana Suomen suurinta pelastuslaitosta? Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen onnettomuuksien ehkäisyn suunnittelun tiimi hakee palotarkastajan vakituiseen virkaan valvonnan suunnittelun asiantuntijaa.

Virka sijoittuu hallinto- ja kehittämisosastolle onnettomuuksien ehkäisyn suunnitteluun, joka vastaa onnettomuuksien ehkäisyn sisällön, menetelmien, vaikuttavuuden ja osaamisen kehittämisestä yhdessä pelastustoimen osaston palveluntuotannon kanssa.

Tehtävässä työskentelet tiiviinä osana viiden henkilön tiimiä ja osallistut muun muassa onnettomuuksien ehkäisyyn liittyvään suunnitteluun, kehittämiseen sekä verkostoyhteistyöhön. Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluu onnettomuuksien ehkäisyn suunnitelman valmistelu, sisäisten toimintamallien kehittäminen ja pelastusviranomaisten tekemän valvontatoiminnan yhdenmukaistaminen osana valtakunnallisia sekä HIKLU-alueen yhteistyöverkostoja. Toimit tiiviissä yhteistyössä keskeisten verkostojen, sidosryhmien sekä valtakunnallisten tutkimushankkeiden kanssa.

Vakituinen virka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskunnalliseen turvallisuuteen sekä kehittää pelastusviranomaisten tekemää onnettomuuksien ehkäisyn työtä.
Virassa on kelpoisuusvaatimuksena soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Lisäksi virkaan valittavalta edellytetään erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi luetaan 3-5 vuoden soveltuva työkokemus, joista vähintään yksi vuosi on käytännön kokemusta onnettomuuksien ehkäisyn työstä, joka on oleellinen toiminnan ohjauksen sekä kehittämisen näkökulmasta.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa kokemus ja tietotaito pelastusviranomaisten tekemästä verkostoyhteistyöstä ja valmiit yhteistyöverkostot. Hyvät tietotekniset taidot, kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävä on itsenäinen ja sisältää aktiivista osallistumista ja vaikuttamista yhteistyöverkostoissa, jonka takia eduksi katsotaan lisäksi projektihallinnan taidot, vakuuttava esiintymiskyky sekä ymmärrys asiakaslähtöisestä palvelumuotoilusta ja asiantuntijayhteisöjen osallistamisesta.

Tarjoamme sinulle kokeneen ja lämminhenkisen asiantuntijatiimin tuen sekä mahdollisuuden syventää osaamistasi laajamittaisesti onnettomuuksien ehkäisyn suunnitteluun, kehitystyöhön sekä asiantuntijatehtäviin liittyen. Tehtävä tarjoaa sinulle aitiopaikan onnettomuuksien ehkäisyyn liittyvään kehittämiseen ja antaa mahdollisuuden kartuttaa olemassa olevaa verkostoasi entisestään. Tehtävässä pääset lisäksi tutustumaan läheltä pelastusalan vauhdikkaaseen arkeen ja saat käyttöösi Helsingin kaupungin hyvät henkilöstöedut, kuten työmatkasetelit, alennukset liikuntapalveluista ja henkilöstökassan.

Virkavalinta on ehdollinen kunnes valittu on toimittanut työterveyshuollon lausunnon edellytyksistä hoitaa työtehtävää. Lisäksi valittavasta teetetään suppea turvallisuusselvitys ja edellytetään Helsingin kaupungin henkilöstön päihdeohjelman mukaista huumausainetestausta.

Haettavan viran palkkaus on 3166€ kuukaudessa. Lisäksi maksetaan mahdollinen asiantuntijuuteen perustuva lisä sekä mahdolliset VES-mukaiset henkilökohtaiset lisät.

Tule tekemään kanssamme turvallista Helsinkiä. Jätä hakemuksesi tehtävään ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Hakemuksen voi tarvittaessa lähettää myös osoitteella Helsingin kaupunki, kirjaamo, PL 10, 00090 HELSINGIN KAUPUNKI. Kirjekuoreen on laitettava merkintä "Palotarkastaja PEL-01-3-21".
  
Liitäthän hakemukseesi CV:n sekä halutessasi vapaamuotoisen hakemuskirjeen. Hakuaika päättyy ja hakemusten on oltava perillä 24.5.2021 klo 16:00 mennessä. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Helsinki. Vaikuttavia töitä.

Yhteystiedot: Riku Leppänen, johtava valvonnan suunnittelija
040 646 3105
riku.leppanen@hel.fi
Työpaikan osoite: Agricolankatu 15, 00530 HELSINKI
Palkkaus: Teht.palkka 3166€/kk+muut mahd. lisät
Työ alkaa: 1.7.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 24.05.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=PEL-01-3-21
Ilmoitus jätetty: 04.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Palotarkastaja

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus