Skip to main content

Primary tabs

Palotarkastaja

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
 
Työsuhteen kesto: Vakituinen 14.02.2022 tai sopimuksen mukaan. 


Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme palotarkastajaa. Palotarkastajana tehtäviisi kuuluvat pelastuslaissa ja muussa lainsäädännössä pelastustoimelle säädetyt valvontatehtävät, neuvonta ja opastus pelastustoimialaan liittyvissä asioissa, kuten omatoiminen varautuminen ja toiminta onnettomuustilanteessa. Teet työtä erilaisten ihmisten kanssa yhteensovittaen joskus ristiriitaisiakin näkemyksiä, joten hyvät neuvottelu- ja kommunikaatiotaidot edesauttavat työssä menestymistä. Palotarkastajana sinulla on oltava hyvät tietotekniset taidot ja kyky tuottaa työssäsi selkeitä sekä ymmärrettäviä asiakirjoja.

Koulutustaustastasi ja työkokemuksestasi riippuen voit päästä vastaamaan keskeisistä toimintaan liittyvistä kokonaisuuksista tai osallistumaan onnettomuuksien ehkäisyn suunnittelu- ja kehittämistoimintaan. Myös päivystävän palomestarin päivystystehtävät sekä tiimiesimiehen tehtävät voivat tulevaisuudessa olla mahdollisia.

Odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja asiantuntemustasi sekä onnettomuuksien ehkäisyn toimintaa. Arvostamme osaamista ja kokemusta palotutkinnasta, pelastuslain ilmeiseen palonvaaraan tai muuhun onnettomuusriskiin liittyvien valvontatehtävien toteuttamisesta ja/ tai kemikaaliturvallisuudesta. Lisäksi toivomme kokemusta toiminnan suunnittelusta ja resursoinnista.

Tarjoamme sinulle työpaikan hyvästä ja ammattitaitoisesta työyhteisöstä monipuolisella toimintakentällä. Tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittää osaamistasi. Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämiseksi.

Viran sijoituspaikka on Keski-Uudenmaan pelastustoimialue.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos toimii kahdeksan kunnan kasvualueella suurten liikenneväylien ja kansainvälisen lentokentän kupeessa. Palveluksessamme on noin 460 turvallisuusalan ammattilaista. Keskeisinä tehtävinämme ovat onnettomuuksien ehkäisy ja pelastus- ja ensihoitotoiminta onnettomuustilanteissa. Lisäksi huolehdimme varautumiseen sekä väestönsuojeluun kuuluvista pelastustoimen tehtävistä ja tarjoamme näihin tehtäviin liittyvää asiantuntijatukea keskeisimmille sidosryhmillemme.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto TAI pelastusasetuksen (407/2011) 6§ mukainen alipäällystö- tai päällystötutkinto TAI soveltuva opistotason tutkinto ja riittävä perehtyneisyys. B-luokan ajokortti ja suostumus suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen sekä huumausainetestiin. 

Palvelussuhteen ehdot: Ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 3071,28
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot: Valvontapäällikkö, Sanna Nordman, +358405592812, [email protected]. Tavoitettavissa arkisin virka-aikaan.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palotarkastaja

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 21.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti