Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Paloturvallisuustestaaja - Espoo

Eurofins Expert Services Oy tarjoaa kattavia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee lähes 200 eri alojen asiantuntijaa. Suomessa toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella, Vihdissä ja Salossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 21,5 milj. €. Olemme osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Eurofins Group käsittää globaalisti yli 900 itsenäistä yritystä, yli 800 laboratoriota sekä yli 47 000 työntekijää yli 50 maassa.

Etsimme nyt asiakkaallemme Eurofins Expert Services Oy:lle testaajaa paloturvallisuustiimiin toimimaan monipuolisessa ja itsenäisessä palontestaustehtävissä. Eilakaislan tuottamasta rekrytointiprosessista työllistyt suoraan Eurofins Expert Services Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää Eurofins Expert Service Oy:stä ja tutustu yritysvideoon.

Paloturvallisuustestaaja

huolehtii asiakkaiden paloluokiteltavien tuotteiden palotestauksesta. Testaamme erilaisia rakennusteknisiä tuotteita kuten ikkunoita, ovia, ilmanvaihtokanavistoja sekä savunpoistoon liittyviä komponentteja. Testausprosessi sisältään monia eri vaiheita, jotka suoritat asiantuntijoiden testaussuunnitelman ja ohjeistuksen mukaisesti. Tehtäväsi pitävät sisällään mm. testien valmisteluun liittyviä rakennusteknisiä asennus-, muuraus- ja valutehtäviä sekä kookkaiden ja painavien kappaleiden siirtämistä trukilla tai nosturilla. Palotapahtuman aikana huolehdit paloprosessista, turvallisuusmääräyksistä ja erilaisista mittauksista. Testin jälkeiset työtehtävät sisältävät mm. kappaleiden purkamista, mittaamista ja analysointia.

Toivomme sinulta

rakennusalan koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta. Lisäksi toivomme työkokemusta rakennusalan käytännön tehtävistä sekä kykyä toimia kuumien ja savuavien pintojen läheisyydessä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja ryhmätyötaitoja. Arvostamme itsenäistä työotetta ja vastuullisuutta työnteossa sekä työturvallisuuden huomioimista kaikissa toimissasi. Mittaustekniikan osaaminen sekä englannin kielen taito katsotaan tehtävässä eduksi.

Eurofins Expert Services tarjoaa Sinulle

mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkentän rakenteellisiin paloihin liittyvien asiakastoimeksiantojen parissa asiantuntevassa testaustiimissämme. Kokemuksen ja osaamisen karttuessa työnkuvaa on mahdollista laajentaa yhä monipuolisempiin testaustehtäviin. Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja meillä on hyvät työsuhde-edut, mm. tuettu lounasruokailu sopimuskumppaneilla, liikunta- ja kulttuurietu sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan senior rekrytointikonsultti Minna Kauhanen puh. 030 609 0204 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.5.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat.

Paloturvallisuustestaaja - Espoo

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 18.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus