Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

PALVELIN- JA VERKKOASIANTUNTIJA

Ylläpitämään ja kehittämään palvelin- ja verkkoinfraa

Tehtävä on monipuolinen ja itsenäinen, jossa pääset kehittymään vahvaksi ammattilaiseksi. Vastuusi voi laajentua osaamisesi mukaan.

Palvelin- ja verkkoasiantuntija / Luhta Sportswear Company

Haemme Lahteen tietohallinto-osastollemme palvelin- ja verkkoasiatuntijaa, jonka tehtäviin kuuluu palvelin- ja verkkoinframme ylläpito sekä kehittäminen yhdessä tiimimme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

Olet keskeisessä roolissa tiimissämme ja tukenasi sinulla on ammattitaitoinen ICT-tiimimme ja kumppanimme. Sinulla on kokemusta palvelinten ja verkon ylläpidosta, olet aktiivinen ja tiedonhaluinen, innostut haasteista ja haluat oppia ymmärtämään liiketoiminnan vaatimuksia sekä etsimään niihin ratkaisuja. Ohjeistat tehtävässä myös tytäryhtiöidemme IT-osastoja teknisissä ratkaisuissa.

Sinulla on kokemusta mm. seuraavista osa-alueista:

  • Windows-palvelimet ja -työasemat (asennus, keskitetty hallinta ja ylläpito)
  • VMware vSphere -virtualisointi (hallinta ja ylläpito)
  • Microsoft Active Directoryn ja Group Policyn hallinta
  • Jonkun varmistusjärjestelmän tuntemus, esim. Veeam Availability Suite
  • Tietoverkon aktiivilaitteiden asennus ja keskitetty hallinta
  • WLAN-verkkojen hallinta

Eduksi katsotaan myös kokemus seuraavista alueista, joihin pääset kouluttautumaan ja kasvattamaan ammattitaitoasi.

  • IBM Power -palvelimet
  • HPE Nimble -levyjärjestelmä
  • HPE IMC -ja SIM-valvontasovellukset
  • Palomuurihallinta yhdessä yhteistyökumppanin kanssa
  • F-Secure-tuotteiden tuntemus
  • Linux/unix-tuntemus

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Koulutusta tärkeämpää on kokemuksesi ja halusi kehittyä ammattilaisena kanssamme. Päivittäinen työkielesi on suomi ja tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle runsaasti monipuolisia ja haastavia tehtäviä muotialan johtavan yrityksen kansainvälisessä tiimissä. Saat mahdollisuuden kehittää itseäsi monipuolisena teknisenä asiantuntijana ja pääset näköalapaikalle mukaan liiketoiminnan kehittymiseen. Vastuualueesi voi laajentua osaamisesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.6. osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-16192.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi pian.

 

 

Luhta-konserni on Euroopan johtavia vaatetusalan yrityksiä. Konserni työllistää noin 1300 henkilöä maailmanlaajuisesti ja tekee noin 204 miljoonan euron liikevaihdon. Parhaiten yritys tunnetaan eri puolilla maailmaa merkeistään: Luhta, Icepeak, Rukka, Torstai, Ril's ja Your FACE. Konsernin vähittäiskauppaketjut Aleksi 13, Your FACE, Ril's, Luhta Brand Store ja Top Sport kattavat myymäläverkostoillaan koko maan. Vuonna 1907 perustetun sukuomisteisen yrityksen pääkonttori sijaitsee Lahden Renkomäessä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

PALVELIN- JA VERKKOASIANTUNTIJA

Lahti
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 30.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti