Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Palveluasiantuntija

Yrityksen kuvaus:

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien uudistuva työpaikka, jossa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. Kela on savuton työpaikka.

Työnkuvaus:

Haluatko tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä?

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan ryhmän kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

Haemme Keskiseen asiakaspalveluyksikköön Tampereen palvelupisteeseen kolmea palveluasiantuntijaa vähintään 28.2.2022 saakka kestäviin määräaikaisiin työsuhteisiin tavoitellen työsuhteiden alkamista sopivien henkilöiden löydyttyä, kuitenkin viimeistään marraskuussa 2021. Valittavista henkilöistä yksi työskentelee pääosin Tampereen ja Kangasalan palvelupisteissä, ja kahden muun työskentely tapahtuu pääosin Tampereen palvelupisteessä. Tehtävät edellyttävät joustavaa työskentelyä tarvittaessa myös yksikön muissa palvelupisteissä.

Nautitko erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja auttamisesta? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan ryhmän kanssa? Voisit olla etsimämme henkilö! Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen mukainen palveluneuvonta niin puhelimessa kuin palvelupisteen välittömässä asiakaspalvelussakin. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Työssä menestymistä vauhdittaa soveltuva ammattikorkeakoulu- tai yliopistokoulutus sekä aiempi työkokemus vaativista ja nopeatempoisista asiakaspalvelutehtävistä myös puhelimessa. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä niin puhelimessa kuin kasvokkainkin. Työskentelyotteeltasi olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Työtehtävät vaativat perehdytystä, jota saat kokeneiden työkavereiden ohjauksessa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet sekä ison talon edut.

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

Palveluasiantuntijan palkka on alkaen 2474 e/kk.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antavat

  - 15.10.2021 klo 12-16 palveluryhmän päällikkö Lauri Eloranta puh. 050 550 6107 ja
  - 18.10.2021 klo 10-11 palveluryhmän päällikkö Susanne Heikkonen puh. 050 551 6867.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 22.10.2021. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Rekrytointipalvelut Kela - 0206347792
Työpaikan osoite: Tampere, FI, 33210 TAMPERE
Palkkaus: Määritä
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.10.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 06.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10992496

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palveluasiantuntija

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 22.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti