Skip to main content

Palveluasiantuntija, Alma Media

Haemme Palveluasiantuntijaa

vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään Alma Consumerin Liikkumisen yksikön monipuolisten asiakaspalvelutehtävien parissa. Meillä Liikkumisen yksikössä tarjotaan tukea, palveluja ja ratkaisuja ajoneuvokaupan tarpeisiin. Tunnistat meidät varmasti paremmin markkinapaikoistamme, joita ovat mm. Nettiauto, Autotalli, Nettikone, Nettimoto ja Nettivene.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisen ja sujuvan asiakaskokemuksen ja auttaa heitä löytämään sopivat ratkaisut tarpeisiinsa. Kohtaamme asiakkaat persoonana, joko verkon kautta tai puhelimitse. Mikäli sydämesi sykkii loistavalle asiakaskokemalle ja vuorovaikutustaitosi sekä kykysi kuunnella asiakasta ovat omaa luokkaansa, olet mahdollisesti hakemamme henkilö.  

Odotuksemme sinulta
• kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
• hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
• ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta asiakastyöhön
• hyvää paineensieto- ja reagointikykyä
• hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
• monipuoliset tehtävät Alma Consumerin Liikkumisen yksikön asiakaspalvelussa
• hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi
• mukavan työilmapiirin ja tiimin tuen
• hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan

Työskentelemme monipaikkaisesti ja joustavasti sekä etänä että toimistolla. Toimipisteesi voi sijaita Alma-talossa Helsingin Töölönlahdella tai vaihtoehtoisesti Alman Tampereen toimipisteessä Finlaysonin alueella.

Tunnistitko itsesi? Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 19.12.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Riina Saalasti puh. 044 5321203. Parhaiten Riinan tavoitat 25.11. kello 14-15, 29.11. kello 9-10 ja 2.12. kello 14-15 tai sähköpostitse osoitteesta riina.saalasti@almamedia.fi.

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Palveluasiantuntija, Alma Media

Helsinki
Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus