Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palveluesihenkilö (kiinteistönhuolto), Rata ja Talohuolto RTH Oy

RTH Oy on 2005 perustettu kiinteistöjen ja ulkoalueiden kunnossapidon moniosaaja. Työllistämme 55 alansa kovinta ammattilaista. Henkilökuntamme koostuu koulutetuista kunnossapidon ja talotekniikan ammattilaisista, jotka toimivat ulkoalueiden hoidon, kiinteistöjen kunnossapidon, vihertöiden, siivouksen, korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä ratatöiden parissa. Panostamme motivoituneeseen ja asiantuntevaan henkilöstöön, laadukkaisiin työvälineisiin ja viimeisimpään teknologiaan, jonka avulla työnteko on läpinäkyvää, myös asiakkaalle. Lue lisää www.rthoy.com

Oletko kiinteistönhuoltoalan osaaja etsimässä uusia haasteita urallasi? Tule tekijäksi tekijöiden joukkoon!

Etsimme ammattilaisten joukkoomme Palveluesihenkilöä Vantaalle, jossa pääset yhdistämään sisätyön siisteyden ja kenttätyön vaihtelevuuden. 

Työssäsi tuet palveluosastojemme (kone- ja lisäpalvelut, viherpalvelut, ulkoalueiden hoitopalvelut ja siivouspalvelut) palveluvastaavia. Sulanmaan kautena toimit viherpalveluosastossa ja muina vuodenaikoina toimit muiden palveluosastojen palveluvastaavien tukena. Vastuullesi kuuluvat pääsääntöisesti henkilöstön perehdytykset, työnohjaaminen ja laadun valvonta. Toimit myös lähiesihenkilönä palveluosaston työntekijöille.  Kausivaihtelusta riippuen olet mahdollistamassa 5–20 henkilön työssä onnistumisen, laadukkaan työn jäljen ja huolehdit henkilöstön kohtaamisesta. Henkilöstön riittävyyden varmistat ulkoisen kumppanimme avulla. 

Toimistotyön lisäksi kierrät kohteitamme ja raportoit palveluosaston palveluvastaavalle, kuinka kentällä on onnistuttu. Tarvittaessa tartut itsekin hommiin ja lomakausina tuuraat palveluvastaavia heidän tehtävissään. Toimintavarmuus ja asiakaslähtöisyys ovat kaiken toimintamme keskiössä, ja osa tehtävääsi onkin myös toimia asiakasrajapinnassa sekä olla apuna heidän mahdollisissa kysymyksissänsä.  

Palveluvastaavat ja palveluesihenkilö ovat osa päivystysrinkiä, jotta pystymme antamaan ohjausta ja neuvontaa kentän työntekijöille myös toimistoaikojen ulkopuolella. Päivystys tehdään pääsääntöisesti etänä, päivystysvuoro on kuukausittain viikko kerrallaan. 

Meillä pääset tekemään monipuolisia tehtäviä vastuullisessa roolissa, osana kasvavaa yhtiötä, jonka myötä saat myös mahdollisuuden urakehitykseen. 

Emme vaadi mahdottomia, mutta tehtävässä parhaiten menestyt, jos olet:

  • kartuttanut jo jonkin verran kokemusta kiinteistönhuoltoalalta, esimerkiksi tiiminvetäjän tai kympin roolista.
  • työskentelyotteiltasi ratkaisukeskeinen ja organisointikykyinen.
  • kyvykäs kommunikoimaan sujuvasti niin asiakkaiden, työntekijöiden kuin muun organisaation kanssa. 
  • helposti lähestyttävä, iloinen ja reippaalla asenteella varustettu ammattilainen. 

Tehtävässä toimiminen edellyttää ajokorttia sekä kykyä kommunikoida sujuvan suomen lisäksi myös englannin kielellä. 

Meillä saat:

  • Alan kovimmat ammattilaiset ja mukavat työkaverit ympärillesi.
  • Kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.
  • Kattavat vakuutukset myös vapaa-ajalle sekä puhelinedun. 
  • Reilun kuukausipalkan, joka tulee asettumaan kokemuksesta riippuen noin 3 000 euron tietämille. 
  • Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen kehittyvässä yhtiössä. 

Ennen hakemuksen jättämistä voit tutustua jo hieman tulevaan työnantajaasi kotisivujemme kautta. Tervetuloa osaksi ammattilaisten joukkoa! Tehtävässäsi pääset aloittamaan jo tammikuussa 2022. 

Rekrytointia RTH:n kanssa hoitaa Rekrytointitalli Oy. Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta https://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=210 viimeistään 19.12. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointiprosessin ensimmäinen vaihe toteutetaan videohaastatteluna.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Elina Liikka Puh. 040 1612474 tai elina.liikka@rekrytointitalli.fi. Puhelintiedustelut tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13–15.

Palveluesihenkilö (kiinteistönhuolto), Rata ja Talohuolto RTH Oy

Rata ja Talohuolto RTH Oy
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 20.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 €

Jaa työpaikkailmoitus