Skip to main content

Palveluesimies

Haemme Palvelukeskus Helsingin monipalveluihin työstään innostuvaa ja ratkaisukeskeistä
PALVELUESIMIESTÄ
tekemään yhdessä kaupungin toimivimpia ruokapalveluita!

Etsimme sinua, ammattimaisella otteella johtavaa suunnannäyttäjää vastaamaan alueen 4 (rypäs 3 töölö) koulu- ja päiväkotien ateria- ja siivouspalveluiden operatiivisesta johtamisesta.

Tehtävässä pääset haastamaan itsesi monipuolisesti henkilöstö- ja palvelussuhdeasioiden parissa. Osallistut työntekijäresurssien hallintaan, uusien työntekijöiden rekrytointiin sekä työkyvyn ja työhyvinvoinnin tukemiseen. Toimit kohtaamisten ammattilaisena; nautit yhteistyöstä niin henkilöstön kuin asiakkaidesi kanssa. Vastaat asiakkaalle asiakassopimuksen mukaisen toiminnan toteutumisesta laadukkaasti ja tehokkaasti. Uskallat visioida tulevaisuuteen ja olla mukana kehittämässä toimintaamme päivä päivältä paremmaksi.

Esihenkilötyössäsi sinua ohjaavat johtamisen kulmakivet, joita ovat
1. Näkemyksellisyys
2. Innostus
3. Linjakkuus
4. Toimeenpanokyky

Työparinasi toimii palveluohjaaja ja vastaat toiminnastasi palvelupäällikölle. Alueellasi on toimipisteitä 20 ja työntekijöitä noin 40.

Sovit joukkoomme, mikäli olet kehittävällä, joustavalla ja aktiivisella asenteella vahvistettu tekijä, joka antaa omalla persoonallaan panoksensa toimivan työyhteisön eteen. Päättäväisyydelläsi ja taidoillasi selvität päivittäiset haasteet, etkä pelkää heittäytyä tai puuttua ongelmakohtiin. Pystyt hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia organisoiden ja ennakoiden. Sinulle on tärkeää työskennellä parasta yhdessä arvolupauksemme mukaisesti - yhdessä, luotettavasti, luovasti ja vastuullisesti.

Toivomme, että sinulta löytyy jo osaamista ja kokemusta catering- ja puhtausalalta sekä henkilöstö-, palvelussuhde- sekä talousasioiden tuntemusta. Odotamme, että nautit työstä ihmisten kanssa ja olet valmis jakamaan omaa osaamistasi muille. Osaamisesi perustuu alan koulutukseen ja aikaisempaan kokemukseen vastuullisista ja vastaavanlaisista tehtävistä.

Työssä menestymisessä sinua auttavat hyvät tietotekniset valmiudet sekä kokemus tuotannonohjaus- ja raportointijärjestelmistä.

Tarjoamme sinulle vakituisen, monipuolisen ja sopivasti haastavan työn ammattitaitoisessa työyhteisössä, jossa ollaan ylpeitä osaamisestamme ja siitä mitä teemme. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kasvaa roolissasi. Työssäsi sinua tukevat asiantunteva organisaatiomme ja huiput työkaverit.

Olemme kumppanisi. Tarjoamme sinulle Suomen suurimman työnantajan vakauden sekä:
- Tärkeän roolin osana vaikuttavaa ravitsemuskasvatusta
- Työsuhdematkalippu- ja kaupunkipyöräedun
- Palkitsemisjärjestelmän, jossa voit omalla toiminnallasi vaikuttaa kertapalkkion saamiseen
- Kasan uusia työkavereita ja työyhteisöllisyyttä
- Henkilökohtaiset työkengät 6 kk jälkeen
- Tarvittaessa autamme myös asunnon etsimisessä
- Parasta yhdessä arvolupauksemme - yhdessä, luotettavasti, luovasti ja vastuullisesti.

Helsingin kaupungin työsuhde-eduista löydät tietoa täältä https://palkerekry.hel.fi/henkilostoedut/

Jätä hakemuksesi ja tule tekemään kanssamme Helsingin toimivimpia ruokapalveluita!

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä

Työ alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä. Lue lisää: https://www.hel.fi/rekry/fi/valitse-helsinki/anonyymirekrytointi

Yhteystiedot: palvelupäällikkö Mari Rantanen p. 09-310 27593
Työpaikan osoite: Hyväntoivonkatu 5, 00220 HELSINKI
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 07.12.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=PALKE-02-267-21
Ilmoitus jätetty: 24.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11078613

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Palveluesimies

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus