Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palveluesimies, Työllisyys Espoo

Tule palveluesimieheksi Työllisyys Espoon uudistuvaan ja kehittämishenkiseen työyhteisöön!

Tässä tehtävässä valmistelet, johdat ja kehität neuvontapalveluja Espoon työllisyyden kuntakokeilussa. Neuvontapalvelujen kokonaisuuteen kuuluvat kuntakokeilun asiakkaiden ja osittain muiden kuntalaisten matalankynnyksen neuvontapalvelut, jotka koostuvat kuntakokeilun aulapalvelusta Matinkylässä, puhelinneuvonnasta sekä Ison Omenan palvelutorilla sijaitsevasta Työllisyys Espoon neuvontapisteestä. Neuvontapalveluiden tehtäviin kuuluu myös Espoon työllisyyden kuntakokeilun asiakaspostin käsittely sekä sähköisen asiointipostilaatikon hoitaminen.
Toimimme verkostomaisesti maahanmuuttajien neuvontapisteen sekä Leppävaaran Ohjaamotalon starttipisteen kanssa. Sisäisen verkoston lisäksi toimit TE-toimiston valtakunnallisen aspa-verkoston jäsenenä vastaten omalta osaltasi laajasti sujuvan asiakaspalvelun toteuttamisesta, kehittämisestä ja yhteistyön edistämisestä.

Tiimisi koostuu Espoon kaupungin ja TE-toimiston henkilöstöstä, joka tuottaa kuntakokeilun neuvontapalvelut. Tukenasi ovat ammattitaitoiset ja innostuneet kollegat, osaava ja yhteishenkinen työyhteisö sekä monipuolinen verkosto. Palveluesimiehenä pääset kehittämään palveluja, prosesseja ja osaamista yhteiskunnallisesti merkittävissä ja ajankohtaisissa tehtävissä.

Palveluesimies rekrytoidaan vakituiseen toimeen ja hänelle tehdään määräaikainen virkamääräys 30.6.2023 saakka kuntakokeilun viranomaistehtävistä johtuen.

Käytämme rekrytoinnissa lisäksi videohaastattelutyökalua sekä WOPI-työtapa-analyysiä.

Työpaikan nimi: Työllisyyspalvelut, Työllisyys Espoo
Työaika: Yleistyöaika 38,25 h
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto

Tehtävässä edellytetään:

Odotamme sinulta kehittävää ja verkostomaista työotetta, näkemystä ja ymmärrystä kaupungin työllisyyspalvelujen kokonaisuudesta ja kuntakokeilun tavoitteista, hyvää organisointikykyä ja johtamistaitoa. Olet taitava toimeenpanemaan uudistuksia ja haluat kehittää palveluja asiakaslähtöisesti yhdessä kumppaneiden kanssa. Osaat myös innostaa ja kannustaa muita omassa työssään ja sen kehittämisessä. Arvostamme kokemusta esihenkilötehtävistä.

Espoon työllisyyden kuntakokeilussa eli Työllisyys Espoossa teemme elinvoimaista ja kehittyvää Espoota. Autamme työnhakijoita löytämään oman potentiaalinsa, ja ohjaamme heitä työhön ja työllistymistä edistäviin palveluihin. Dynaamisen ja jatkuvasti kehittyvän verkoston avulla vahvistamme espoolaisia yrityksiä löytämään osaavaa työvoimaa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa: Palvelupäällikkö Sirpa Jylkkä 4.11.2021 klo 13-14.30
Yhteystiedot: 050-4351408, sirpa.jylkka(at)espoo.fi
Työpaikan osoite: Piispanportti 10A, Espoo., 02200 ESPOO
Palkkaus: 3211,02 €/kk
Työ alkaa: 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 11.11.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-05-64-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 28.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11031241

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Palveluesimies, Työllisyys Espoo

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 11.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Iisalmi
Bolt.Works Oy
Hämeenlinna