Skip to main content

Primary tabs

Palvelumestari Shell Itäkeskus

Oletko innostunut asiakaspalvelusta? Löytyykö sinulta reippautta ja oma-aloitteisuutta? Onko sinulla tarvitsemamme taidot?

Shell-huoltamotoiminnan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa omistaa suomalainen St1. St1 on tehnyt Shellin kanssa lisenssisopimuksen Shell-brändin käytöstä. Shell on palvellut suomalaisia autoilijoita jo 110 vuotta – nykyään Shell Palvelumestareiden johdolla.

Haemme palvelumestari Shell Itäkeskukseen!

Tutustu työtehtävään Shell-huoltamoilla täällä https://www.shell.fi/career/work-on-a-service-station.html

Tehtävän kuvaus:

Palvelumestari tekee asiakaspalvelutyötä. Toimenkuvaan kuuluu polttoaineiden palvelutankkaus, pienimuotoiset autotekniset tehtävät kuten öljyn- ja lasinpesunesteen lisäykset, autokemikaalien ja autopesujen myyntityö, ilmanpaineiden tarkistus ja tuulilasien pesu. Työhön perehdytetään ja annetaan tarvittava koulutus sekä ulkotyöhön soveltuvat, laadukkaat ja turvalliset työvaatteet.

Odotamme sinulta:

  • Työ tapahtuu ulkona mittarikentällä vaativissakin sääolosuhteissa, joten tehtävä edellyttää hyvää fyysistä terveydentilaa
  • Sujuvaa suomenkielen taitoa
  • B-ajokortti
  • Kokemusta asiakaspalvelutyöstä, reipasta asiakaspalveluasennetta ja aitoa myynti-intoa

Tarjoamme sinulle:

  • Työajan arkisin klo 10-18
  • Vakituisen kokoaikaisen työsuhteen

Kiinnostuitko? 

Lähetäthän hakemuksesi sekä CV:si alla olevan linkin kautta. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi. Työllistyt tehtävässä Go On Helsingin työntekijäksi ja saat käyttöösi henkilöstöetumme. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsingin HR-spesialisti Kirsi Levola p. 041 315 4662 (arkisin klo 9–16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti