Skip to main content

Primary tabs

Palvelumestari, Shell Napapiiri

Napapiirin Shell on legendaarinen, täyden palvelun huoltoasema vilkkaan nelostien varressa, Joulupukin Pajakylän vieressä. Asiakkaana pysähtyvät niin paikalliset kuin matkailijat ympäri Suomen ja maailman.

Etsimme Napapiirin Shellille vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaista, kuukausipalkkaista PALVELUMESTARIA.

Palvelumestarina teet asiakaspalvelutyötä ulkona mittarikentällä, toimenkuvaasi kuuluvat polttoaineiden palvelutankkaus sekä pienimuotoiset autotekniset työtehtävät kuten öljyn- ja lasinpesunesteen lisäykset, renkaiden ilmanpaineiden tarkistukset ja tuulilasien pesu. Työ on arkipäivätyötä ja työ tehdään arkisin klo 10–18.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kuukausipalkkainen. Tässä työssä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan omiin tuloihin myös myyntiprovision kautta kuukausipalkan lisäksi. Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta.

Edellytämme hakijalta reipasta asennetta työtä kohtaan niin tuulessa ja tuiskussa kuin kesähelteillä, hyvää fyysistä kuntoa sekä perustietämystä edellä mainittuihin työtehtäviin kuuluvista asioista.

Työhön perehdytetään ja koulutetaan hyvin, lisäksi saat käyttöösi ulkotöihin soveltuvat, laadukkaat ja turvalliset työvaatteet. Sinua odottelevat jo mukavat työkaverit ja asiakkaat, hae paikkaa jo tänään täyttämällä oma työhakemuksesi www.go-on.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Saara Nordberg, puh: 0406562993 / [email protected]

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palvelumestari, Shell Napapiiri

Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti