Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palvelumuotoilijoita

Haemme asiakkaallemme digitaalisten palveluiden palvelumuotoilijoita laajoihin terveydenhuoltoalan hankkeisiin Helsinkiin.

  Työtehtävät ja palvelut kohdistuvat erityisesti asiakkuuksiin, palveluprosessien kehittämiseen, asiakaskokemuksen kehittämiseen, mutta myös muihin tehtäväalueisiin, kuten digitaalisten palveluiden kehittämisen kulttuuriseen ja toiminnalliseen ulottuvuuteen.

  Palvelumuotoilijoiden tehtävät voivat kohdistua mm. seuraaviin tehtäväalueisiin:

  • Tiedon kerääminen ja analysointi
  • Asiakaskokemuksen kehittäminen
  • Käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelu (UI/UX Design)
  • Palveluiden innovointi
  • Palvelupolun mallintaminen
  • Palveluprosessien kehittäminen
  • Palveluiden tuotteistaminen
  • Palveluiden käyttöönottoon liittyvä tuki

  Sinulla on kokemusta useammasta projektista palvelumuotoiluprosesseista sekä erilaisista palvelumuotoilun työkalupakeista, yhteiskehittämisestä, osallistamisesta, työpajojen suunnittelusta ja fasilitoinnista sekä laadullisen tiedon hyödyntämisestä osana digitaalisten palveluiden kehittämisprosessia. Sinulla on myös kokemusta mm. strategisesta suunnittelusta, konseptoinnista ja palvelukuvausten toteuttamisesta. Sinulla on myös korkeakoulututkinto sekä sujuva suomen- ja tyydyttävä englannin kielitaito.  

  Plussaa on kokemus ja osaaminen julkisen hallinnon organisaatioille toteutetuista digitaalisten palveluiden palvelumuotoiluprojekteista.

   Lisätiedot

   Voit työskennellä yrityksesi puolesta, freelancerina tai tulla Poolian palkkalistoille. Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt syyskuussa 2021.

   Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi tuntilaskutustoiveen kera pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy nopeasti ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä.

   Lisätietoja tehtävistä antaa Markku Laak (markku.laak@poolia.fi).

   Poolia IT Oy

   Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

   Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

   Palvelumuotoilijoita

   Helsinki
   Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

   Julkaistu 18.08.2021

   Jaa työpaikkailmoitus