Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palvelumyyjä

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme VR FleetCaren kaupallisen yksikön AssetCare - palveluihin teknistä palvelumyyjää

Vastuullesi kuuluu AssetCare palveluiden myynti, kehitys ja nykyisten kunnossapitosopimusten lisämyynti. AssetCare palvelumme auttavat raidekaluston ja ratainfran omistajia, sekä tarjoavat raideoperaattoreille kustannustehokkaita ja optimaalisia huoltoratkaisuja. 

Sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus ja olet luonteeltasi myyntihenkinen ongelmanratkaisija. Myyntikokemus kunnossapitosopimuksien tai palvelusopimuksien parissa teollisuus/konepaja ympäristössä katsotaan eduksi. 

Ajattelet strategisesti, olet itseohjautuva sekä kehitysorientoitunut. Asiakastyytyväisyys on sinulle tärkeä ohjaava arvo. Sinulla on draivia hakea kasvupotentiaalia ja varmistaa osaltasi tavoitteidemme saavuttaminen. Puhut, esiinnyt, neuvottelet sekä kirjoitat sujuvasti englantia ja suomea.

VR FleetCarella on laaja verkosto ympäri Suomea ja suosimme joustavia työmalleja. Tehtävän asemapaikkana toimii VR FleetCaren Pieksämäen toimipiste.

10 syytä valita meidät

  1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen
  2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä 
  3. yli 1 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista
  4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
  5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit 
  6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
  7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla
  8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun
  9. Laajat työterveyshuollon palvelut
  10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen.

Kiinnostuitko? 
Hienoa! Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta. (Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, eli toimithan nopeasti.)

Lisätietoja tehtävästä antaa AssetCare tiimin Head of Sales and Development Mika Häkkinen puhelimitse puh. 045 1222 955 tai sähköpostitse mika.hakkinen@vr.fi

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö.

Palvelumyyjä

Pieksämäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 18.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus