Skip to main content

Palveluneuvojia Daily Banking Asiakaspalvelu

Haemme energiseen tiimiimme palveluneuvojia auttamaan asiakkaita heidän pankkiasioinnissaan tunnistamalla heidän tarpeensa ja ohjaamalla heidät oikeaan palveluun. Voit olla jo valmis rahoitusalan osaaja, mutta se ei ole välttämätöntä – oleellista on asenteesi ja innostuksesi toimia myynnillisessä asiakaspalvelutehtävässä.  Valmennamme sinut palveluneuvojaksi työsuhteen alussa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa finanssialan parhaimpien osaajien joukkoon.

Sinulla on tärkeä rooli. Pääset työskentelemään sitoutuneiden työtovereiden kanssa mielenkiintoisessa, nopearytmisessä ympäristössä ja olet mukana täyttämässä asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Haluamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti löytää innovatiivisia tapoja tarjota pankkipalveluja – milloin tahansa, missä tahansa. Tarjoamme sinulle paljon mahdollisuuksia oppia ja kasvaa, kun teet uraa Nordeassa.
Haluatko auttaa meitä toimimaan edelläkävijöinä ja luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia?

Tietoa tehtävästä

Tulet työskentelemään Oulun Daily Banking -tiimissä, joka on osa valtakunnallista Daily Banking -verkostoa. Työssäsi kohtaat asiakkaita monikanavaisesti mm. puhelimitse sekä chatin kautta.

Daily Banking -tiimeissä autamme asiakkaitamme hoitamaan jokapäiväiset pankkiasiansa mahdollisimman nopeasti ja joustavasti digitaalisia mahdollisuuksia hyödyntäen. Haluamme kaikkien meidän asiakkaidemme päivittäisen pankkiasioinnin olevan kätevästi saatavilla, luotettavaa ja helppoa.

Sinun tehtäväsi:

 • Hoidat asiakkaan asian heti kerralla kuntoon ja opastat hänet vastuullisesti digipalveluiden käyttäjäksi
 • Selvität rohkeasti asiakkaiden tarpeet ja varmistat, että jokaisella asiakkaalla on hänen tarpeisiinsa sopivat palvelut käytössään
 • Erinomaisten asiakaskokemuksien tarjoaminen on sinulle sydämen asia. Iloinen
  mieli ja hymy kuuluvat äänestäsi aina kun kohtaat asiakkaan
 • Teet hyvää yhteistyötä laajasti koko verkostossa

Tervetuloa Daily Banking -tiimiin, jonka intohimona on palvella asiakkaita ja auttaa tiimiläisiä onnistumaan.

Kuka sinä olet

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Nämä neljä arvoa ohjaavat meitä toiminnassamme, jotta voimme olla aina parhaimmillamme. Toivomme, että nautit oppimisesta ja haluat tuoda omat ideasi esille. Olet luotettava, osaat avata suusi – myös silloin kun se on vaikeaa – ja haluat sitoutua rohkaisemaan muita.

Sinusta ja taustastasi:

 • Sinulla on palava halu auttaa asiakkaita ja tehdä laadukasta myyntityötä
 • Olet kotonasi digitaalisten palveluiden parissa
 • Olet hyvä hakemaan tietoa ja innokas oppimaan uutta
 • Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja osaat organisoida tehokkaasti omaa tekemistäsi
 • Haluat ylittää tavoitteet ja onnistua yhdessä tiimin kanssa
 • Olet erinomainen kollega ja teet työpäivästä paremman myös muille
 • Suhtaudut asioihin myönteisesti ja olet innokas tuottamaan uusia ratkaisuja
 • Olet valmis työskentelemään joustavasti palveluaikojemme mukaisesti arkisin klo. 7.45 – 20.15 ja lauantaisin klo. 8:45-16.
 • Sinulla on soveltuva koulutus (esim. tradenomi/yo-merkonomi)
 • Erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi sinulla on sujuva
  englannin kielen taito. Ruotsin kielen taitosi on eduksi.

Jos tunnistat tästä itsesi, ota yhteyttä!

Seuraavat vaiheet

Verkkosivuiltamme osoitteessa nordea.com saat lisää tietoa Nordeasta, liiketoiminnastamme ja siitä, miten sisällytämme vastuullisuuden kaikkeen, mitä teemme.

Me Nordeassa uskomme tasa-arvoon ja arvostamme monimuotoisuutta. Henkilöstön erilaiset taustat, ominaisuudet, kokemukset ja ajattelutavat auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme ja yhteiskuntaa entistä paremmin. Tule siis sellaisena kun olet.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.11.2021 mennessä. Lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jenni Haverinen +358 50 4135428 tai sähköposti: jenni.haverinen@nordea.fi, Tiina Yli-Hukkala-Siira +358 405406731 tai sähköposti tiina.yli-hukkala siira@nordea.fi sekä Anna Vaara +358 503214278 tai sähköposti: anna.vaara@nordea.com

Erinomaiset ihmiset tuntevat usein muita erinomaisia ihmisiä – jaa tieto tehtävästä ystävälle, jolle tämä tehtävä sopisi.

Palveluneuvojia Daily Banking Asiakaspalvelu

Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus